مواد لازم برای خورش گوجه سبز (آلوچه)
- آلوچه 100 گرم
- گوشت خورشتی 250 گرم
- پیاز 2 عدد
- سبزی 300 گرم
- زعفران دم شده 1 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
دستور پخت خورش گوجه سبز (آلوچه)
1. طرز تهیه خورشت گوجه سبز مجلسی
ابتدا آلوچه ها را شسته و آنها را پاک کنید و اجازه دهید تا خشک شوند. سبزی را هم شسته بعد از خشک شدن ساطوری کنید.
2. مرحله دوم
در این مرحله پیاز ها را رنده کرده و داخل قابلمه ای ریخته و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت را به همراه فلفل، زرد چوبه اضافه می کنیم و تا جایی که رنگ گوشت عوض شود گوشت را تفت می دهیم. روی آنها آب جوشیده می ریزیم و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا پخته شود.
3. مرحله سوم
سبزی را داخل تابه ای با روغن کاملا تفت می دهیم و آماده می گذاریم.
4. مرحله چهارم
حالا گوشت را تست می کنیم اگر کاملا پخته شده سبزی و گوجه سبز ها را به خورشت افزوده، نمک غذا را اندازه می کنیم و اجازه می دهیم تا خورشت کم آب شود و به روغن بیفتد. حالا زعفران را اضافه می کنیم و در کنار چلوی ایرانی سرو و نوش جان کنید.