پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش کرفس رستورانی مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ

 

مواد لازم برای خورش کرفس

  • گوشت یا مرغ    300 گرم
  • پیاز    1 عدد
  • سبزی    2 پیمانه
  • ساقه کرفس    2 پیمانه
  • آبغوره    1/2 استکان
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران    به میزان لازم
     

دستور پخت خورش کرفس


 1.طرز تهیه خورشت کرفس لعاب دار مجلسی
ابتدا پیاز را پوست کنده و داخل قابلمه ای ریخته و به همراه روغن کاملا تفت می دهیم تا طلایی شود. حالا زردچوبه و فلفل را به همراه گوشت اضافه کرده و اجازه می دهیم تا تفت بخورند و رنگ گوشت تغییر کند.

 

2.مرحله دوم خورش کرفس

داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و سبزی های ساطوری شده را به آن افزوده و تا جایی که مطابق سلیقه غذایی مان است آنها را تفت می دهیم.

 

3.مرحله سوم خورشت کرفس

حالا سبزی سرخ شده و ساقه کرفس را به گوشت افزوده و آب جوشیده را هم اضافه می کنیم درب ظرف را بسته و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا بپزد.

 

4.مرحله چهارم طرز تهیه خورش کرفس

بعد از گذشت 2 ساعت گوشت را تست می کنیم اگر پخته بود نمک، آبغوره و زعفران غذا را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خورشت جا افتاده و به روغن بیوفتد و لعاب دار شود. در نهایت با برنج ایرانی سرو کرده و نوش جان کنید.

  • ۹۹/۱۲/۲۴
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی