مواد لازم برای خورش کرفس
- گوشت یا مرغ 300 گرم
- پیاز 1 عدد
- سبزی 2 پیمانه
- ساقه کرفس 2 پیمانه
- آبغوره 1/2 استکان
- روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران به میزان لازم
دستور پخت خورش کرفس
1.طرز تهیه خورشت کرفس لعاب دار مجلسی
ابتدا پیاز را پوست کنده و داخل قابلمه ای ریخته و به همراه روغن کاملا تفت می دهیم تا طلایی شود. حالا زردچوبه و فلفل را به همراه گوشت اضافه کرده و اجازه می دهیم تا تفت بخورند و رنگ گوشت تغییر کند.
2.مرحله دوم خورش کرفس
داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و سبزی های ساطوری شده را به آن افزوده و تا جایی که مطابق سلیقه غذایی مان است آنها را تفت می دهیم.
3.مرحله سوم خورشت کرفس
حالا سبزی سرخ شده و ساقه کرفس را به گوشت افزوده و آب جوشیده را هم اضافه می کنیم درب ظرف را بسته و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا بپزد.
4.مرحله چهارم طرز تهیه خورش کرفس
بعد از گذشت 2 ساعت گوشت را تست می کنیم اگر پخته بود نمک، آبغوره و زعفران غذا را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خورشت جا افتاده و به روغن بیوفتد و لعاب دار شود. در نهایت با برنج ایرانی سرو کرده و نوش جان کنید.
- ۹۹/۱۲/۲۴