مواد لازم برای خورشت بادمجان با گوشت گوساله
- گوشت خورشتی 400 گرم
- بادمجان 500 گرم
- پیاز 1 عدد
- گوجه گیلاسی 100 گرم
- رب 2 قاشق غذاخوری
- چوب دارچین 1 تکه
- نمک، فلفل، زردچوبه، پودر لیمو عمانی، زعفران دم شده به میزان لازم
- آبغوره به میزان لازم
طرز تهیه خورش بادمجان با گوجه و غوره
1.طرز تهیه خورشت بادمجان مجلسی با گوشت
ابتدا پیاز را شسته نگینی خرد می کنیم و در قابلمه مناسبی تفت می دهیم تا طلایی شود سپس زرد چوبه، فلفل و گوشت را به آن افزوده و تا جایی که رنگ گوشت تغییر کند آنها را تفت می دهیم سپس رب را داخل روغن تفت داده و به همراه چوب دارچین به گوشت می افزاییم حالا آب جوش روی مواد ریخته اجازه می دهیم تا کاملا گوشت بپزد.
2. مرحله دوم تهیه خورش بادمجان
در این مرحله بادمجان ها را پوست کنده و (به روش گفته شده در نکات تلخی بادمجان را می گیریم). حالا بادمجان ها را برش طولی می دهیم و در تابه مناسبی در داخل روغن سرخ می کنیم تا کاملا پخته و طلایی شود.
3. مرحله سوم تهیه خورشت بادمجان جا افتاده
گوشت را تست می کنیم اگر پخته بود بادمجان ها و گوجه را افزوده و 30 دقیقه اجازه می دهیم تا با شعله کم جا افتاده و به روغن بیفتد. سپس نمک و ترشی غذا را اندازه کرده و در کنار چلوی ایرانی سرو می کنیم و نوش جانتون.
منبع: غذای مورد علاقه من
- ۹۹/۱۲/۲۴