مواد لازم برای سوپ شیر
- شیر 1 لیتر
- هویج متوسط 3 عدد
- جو پرک 200 گرم
- مرغ 100 گرم
- ذرت 100 گرم
- کره 20 گرم
- قارچ 100 گرم
- خامه 50 گرم
- پیاز 1 عدد
- نمک، فلفل به میزان لازم
دستور پخت سوپ شیر با جو
1. طرز تهیه سوپ شیر مجلسی با جو پرک، خامه و قارچ
ابتدا قارچ، پیاز و هویج را به شکل نگینی یک اندازه خرد می کنیم و آماده می گذاریم.
2. مرحله دو تهیه سوپ شیر و قارچ
ابتدا کره را داخل قابلمه مناسبی ریخته سپس پیاز را به آن افزوده و تفت دهید کمی که طلایی شد مرغ را افزوده و به همراه 1 لیوان آب اجازه دهید تا کاملا پخته شود.
3. مرحله سوم تهیه سوپ شیر
حالا مرغ پخته شده و میزان آب آن کم شده است. جو پرک شسته شده و هویج را می افزاییم به همراه شیر و اجاره می دهیم تا جو هم کاملا پخته و لعاب دار شود.
4. مرحله چهارم سوپ شیر
سوپ ما تقریبا آماده است فقط کافی است که ذرت، قارچ، نمک و فلفل را اضافه کنیم و اجازه دهیم کاملا سوپ جا بیفتد.
5. مرحله پنجم سوپ شیر
حالا سوپ را از روی حرارت برداشته یک قاشق از سوپ داخل خامه ریخته مخلوط می کنیم دمای خامه که کمی بالا رفت آن را به سوپ افزوده و سوپ ما آماده است در ظرف مناسب سرو کنید و نوش جان کنید.
- ۹۹/۱۲/۲۴