پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

رشته پلو | طرز تهیه “رشته پلو” با جوجه کبابی

 

مواد لازم برای رشته پلو

  • برنج    5 پیمانه
  • رشته پلویی    200 گرم
  • فیله مرغ    400 گرم
  • کره    100 گرم
  • پیاز داغ    5 قاشق غذا خوری
  • کشمش    1/2 پیمانه
  • خرما    5 عدد
  • نمک، دارچین و زعفران    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم
     

دستور پخت رشته پلو

1. طرز تهیه رشته پلو زعفرانی
ابتدا برنج را شسته و به مدت یک ساعت با نمک خیس می کنیم. سپس داخل قابلمه ای مناسب آب می ریزیم زمانی که به جوش آمد برنج را افزوده و وقتی که دانه های برنج به سطح آب آمدند رشته را اضافه کرده و بعد از 1 دقیقه آبکش می کنیم. داخل قابلمه مناسبی را روغن ریخته، ته دیگه مورد علاقه مان را می گذاریم سپس برنج را 
به آرامی داخل قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا بخار کند. حالا دو قاشق روغن را داغ کرده و به همراه زعفران روی برنج می دهیم و اجازه می دهیم تا دم بکشد

 

2. مرحله دوم دستور پخت رشته پلو
در این مرحله فیله های مرغ را به همراه روغن، 2 قاشق پیاز داغ و زعفران تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس نصف استکان آب افزوده درب ظرف را می بندیم تا مرغ پخته و آب آن جذبش شود.

 

3. مرحله سوم رشته پلو
حالا داخل تابه ای کره ریخته و کشمش و خرما را به آن افزوده و تفت می دهیم. سپس پیاز داغ و دارچین را هم اضافه کرده و شعله را خاموش می کنیم.

 

4. مرحله چهارم رشته پلو
رشته پلو را داخل دیس پذیرایی ریخته و با کشمش و خرما و فیله مرغ تزیین می کنیم و در کنار سبزی خوردن فصل سرو کنید. نوش جان.

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین

  • ۹۹/۱۲/۲۴
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی