مواد لازم برای قارچ شکم پر با پنیر و سوسیس خوشمزه در فر
- قارچ 15 عدد
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- سوسیس 3 عدد
- پیاز 1 عدد
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- آبلیمو به میزان لازم
دستور پخت قارچ شکم پر با پنیر و سوسیس خوشمزه در فر
1. طرز تهیه قارچ شکم پر با سوسیس و پنیر
مرحله اول: ابتدا قارچ ها را خوب بشویید تا پرز های قهوه ای رنگ از بین برود، سپس با یک دستمال تمیز خشک کنید. حالا با یک قاشق چایخوری کوچک کمی داخل قارچ را گود کنید. و آماده بگذارید.
2. مرحله دوم: مزه دار کردن قارچ ها
قارچ های آماده شده را با کمی نمک، فلفل و آبلیمو مزه دار کنید تا مواد میانی آماده شود.
3. مرحله سوم: آماده سازی مواد میانی
پیاز را پوست گرفته و به شکل نگینی برش می دهیم، سپس داخل قابلمه ای ریخته و با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شوند. حالا فلفل دلمه ای نگینی شده را به آن می افزاییم و تفت می دهیم تا کمی نرم شود. در نهایت سوسیس های نگینی ریز شده را به مواد افزوده و کاملا تفت می دهیم تا سوسیس ها کمی پفکی شوند و از روی حرارت بردارید.
4. مرحله چهارم: آماده سازی برای پخت
قارچ ها را داخل سینی مخصوص پخت می چینیم و از مواد میانی آماده شده داخل قارچ ریخته و روی مواد را با پنیر پیتزا کاور می کنیم.
5. مرحله آخر: پخت قارچ شکم پر
حالا سینی پخت را داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه قرار داده و تا زمانی که پنیر ها طلایی شود، قارچ را می پزیم. بعد از خارج کردن قارچ ها از داخل فر آنها را داخل ظرف زیبایی چیده و قارچ شکم پر را در کنار انواع سس نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۹/۱۳