مواد لازم برای شیرینی پنجره ای
- تخم مرغ 2 عدد
- شیر 1/2 پیمانه
- آرد سفید (شیرینی پزی) 1/2 پیمانه
- نشاسته گندم 1/2 پیمانه
- آرد برنج خانگی 1/3 پیمانه
- پودرقند به میزان لازم
- روغن سرخ کردنی به میزان لازم
دستور پخت شیرینی پنجره ای
1. طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای خانگی مرحله به مرحله
ابتدا تخم مرغ را داخل ظرف مناسبی شکسته و مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود. سپس نشاسته گندم را داخل شیر ریخته و با دست نشاسته را حل می کنیم. حالا مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ افزوده و آرد سفید و آرد برنج را هم اضافه کرده مخلوط می کنیم تا مایعی شبیه به ماست همزده بدست آوریم. حالا خمیر را از صافی عبور داده تا به مایعی کاملا یکدست بدست آید.
2.طرز تهیه شیرینی پنجره ای
داخل شیر جوش را تا نیمه روغن می ریزیم و قالب شیرینی پنجره ای را داخل روغن می گذاریم تا داغ شود. روغن و قالب که کاملا داغ شدند قالب را تکان دهید تا روغن اضافی آن چکیده شود. سپس داخل خمیر زده طوری که فقط دیواره قالب آغشته به خمیر شود و روی سطح قالب تمیز باشد داخل روغن فرو برده تکان می دهیم تا خمیر با جوشش روغن از قالب جدا شود به همین روش کل شیرینی ها را آماده می کنیم. و بعد از سرد شدن روی شیرینی پودر قند الک می کنیم.
- ۹۹/۱۲/۲۳