پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه غذای محلی خورش گوجه سبز(گیلانی)

 

 مواد لازم برای خورش گوجه سبز (آلوچه)

  • آلوچه    100 گرم
  • گوشت خورشتی    250 گرم
  • پیاز    2 عدد
  • سبزی    300 گرم
  • زعفران دم شده    1 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن    به میزان لازم

 
دستور پخت خورش گوجه سبز (آلوچه)

 
1. طرز تهیه خورشت گوجه سبز مجلسی
ابتدا آلوچه ها را شسته و آنها را پاک کنید و اجازه دهید تا خشک شوند. سبزی را هم شسته بعد از خشک شدن ساطوری کنید.
 
2. مرحله دوم
در این مرحله پیاز ها را رنده کرده و داخل قابلمه ای ریخته و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت را به همراه فلفل، زرد چوبه اضافه می کنیم و تا جایی که رنگ گوشت عوض شود گوشت را تفت می دهیم. روی آنها آب جوشیده می ریزیم و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا پخته شود.
 
3. مرحله سوم 
سبزی را داخل تابه ای با روغن کاملا تفت می دهیم و آماده می گذاریم.
 
4. مرحله چهارم
حالا گوشت را تست می کنیم اگر کاملا پخته شده سبزی و گوجه سبز ها را به خورشت افزوده، نمک غذا را اندازه می کنیم و اجازه می دهیم تا خورشت کم آب شود و به روغن بیفتد. حالا زعفران را اضافه می کنیم و در کنار چلوی ایرانی سرو و نوش جان کنید.

  • ۹۹/۱۲/۲۸
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی