مواد لازم برای تهیه شیرینی کاکائویی
- کره یا ماگارین ۳۰۰ گرم
- پودر قند ۱ پیمانه
- نشاسته ذرت ۱ پیمانه
- پودر کاکائو ۲ ق غذا خوری
- آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه
- وانیل ۱/۴ ق چای خوری
طرز تهیه شیرینی کاکائویی مجلسی
مرحله اول: هم زدن کره
ابتدا کره را از قبل داخل محیط آشپزخانه قرار داده تا نرم شود سپس داخل کاسه ریخته و به همراه پودر قند حدود ۷ دقیقه با دور تند همزن برقی بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.
مرحله دوم: افزودن آرد
وانیل را در ادامه اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید و بعد پودر کاکائو را مواد الک کرده با همزن با دور کند هم بزنید سپس نشاسته ذرت را افزوده و هم بزنید و در ادامه آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود.
مرحله سوم: استراحت کردن خمیر شیرینی
حتما آرد را در مرحله قبل به تدریج اضافه کنید نباید به یکباره اضافه کنید زیرا با توجه به جنس متفاوت آرد ها ممکن است کمتر یا بیشتر بخواهد باید خمیر نرم و بدون ترک باشد در ادامه خمیر را داخل نایلون گذاشته و بمدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
مرحله چهارم: کاتر زدن شیرینی کاکائویی
خمیر شیرینی کاکائویی را بین دو نایلون باز کنید و با کاتر فشاری طرح بزنید اگر کاتر ندارید می توانید مقداری در دست برداشته و گرد کنید سپس روی سینی فر قرار دهید و بمدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خمیر منسجم شود.
مرحله پنجم: پخت شیرینی کاکائویی مجلسی
فر را روشن کنید تا گرم شود سپس سینی را از یخچال مستیقم داخل فر قرار دهید و زمان را روی ۱۵ لی ۲۰ و دمای ۱۸۰ تنظیم کنید. و اجازه دهید تا شیرینی پخته شوند (برای چک کردن پخت شیرینی با کارد آن را تکان دهید اگر حرکت کرد آماده می باشد) پس از خنک شدن از روی سینی جدا کنید و به دلخواه تزئین کنید. نوش جان
- ۹۹/۱۲/۲۸