پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

۵۲ مطلب در آبان ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

20 نکته مهم در تهیه سمبوسه با خمیر سمبوسه آماده

 

مواد لازم برای خمیر سمبوسه بدون خمیر مایه

  • آرد سفید    4 پیمانه
  • روغن مایع    1/2 پیمانه
  • نشاسته ذرت    3 قاشق غذا خوری
  • نمک    1 قاشق مربا خوری
  • آب ولرم    به میزان لازم

 
دستور پخت خمیر سمبوسه بدون خمیر مایه
 

1. طرز تهیه خمیر سمبوسه بدون خمیر مایه
مرحله اول: ابتدا آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید، سپس به آن نمک و روغن بیفزایید و ورز دهید تا به حالت شن ریزه در آید.

 

2. مرحله دوم: افزودن آب
حالا آب ولرم را به آرامی به مواد افزوده و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی فراهم شود و مانند توپ بتوان آن را جمع کرد.

 

3. مرحله سوم: ورز دادن خمیر
حالا خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز می دهیم یا 100 مرتبه خمیر را به میز کار می کوبید.

 

4. مرحله چهارم: استراحت خمیر
خمیر را به سایز دلخواهتان چانه کنید و روی آن ها را با یک پارچه بپوشانید و به مدت 45 دقیقه خوب استراحت دهید.

 

5. مرحله آخر: استفاده از خمیر سمبوسه
حالا می توانید به وسیله وردنه خمیر ها را باز کنید و از مواد سمبوسه داخل آن بگذارید، بپیچید و داخل روغن سرخ کنید و یا داخل نایلون بگذارید و در فریزر نگهداری کنید برای زمانی که نیاز دارید.

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

آیس پک شکلاتی - طرز تهیه آیس پک کاکائویی خوشمزه | ایران کوک

 

مواد لازم برای آیس پک شکلاتی

  • موز    1 عدد
  • مغز گردو    50 گرم
  • مغز پسته    50 گرم
  • بستنی شکلاتی    250 گرم
  • خامه قنادی    100 گرم
  • شکلات خرد شده           100 گرم
  • شیر    1/2 پیمانه
  • پودر کاکائو    1/4 قاشق غذا خوری

 
دستور پخت آیس پک خانگی خوشمزه شکلاتی مثل بستنی فروشی ها
 

1. طرز تهیه آیس پک شکلاتی بیرونی با موز
ابتدا موز را پوست گرفته و کمی خرد می کنیم و به همراه گردو و پسته داخل مخلوط کن می ریزیم تا خوب خرد و له شوند.

 

2. مرحله دوم: افزودن بستنی
بستنی را به داخل مخلوط کن می ریزیم و کمی مخلوط می کنیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن شیر
شیر و پودر کاکائو را مخلوط می کنیم و به باقی مواد می افزاییم تا به غلظت مورد نیاز برسد.

 

4. مرحله آخر: سرو آیس پک شکلاتی
آیس پک
 ما آماده است، فقط کافی است داخل ظرف زیبایی ریخته و با خامه قنادی تزیین کنید و نوش جان.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه رب انار خانگی | مهمترین نکات تهیه رب انار خالص - زرین بانو

 

مواد لازم برای رب انار

  • انار پوست نازک    10 کیلو
  • آب    2 لیوان


دستور پخت رب انار خوشمزه و خوشرنگ خانگی با طعم ملس


1. طرز تهیه رب انار خانگی خوشمزه و خوشرنگ
مرحله اول: ابتدا انار ها را شسته و با یک چاقوی تیز از وسط به دونیم می کنیم.

 

 2. مرحله دوم: دان کردن انار ها
انار ها را کاملا دان می کنیم طوری که از پوسته های انار داخل آن نباشد.

 

3. مرحله سوم: پخت اول رب انار
حالا انار دان شده را به همراه 2 لیوان آب داخل قابلمه مسی ریخته و روی حرارت بگذارید، و اجازه دهید که تمام دانه های انار پخته و نرم شوند.

 

 4. مرحله چهارم: صاف کردن انار ها
حالا انار های پخته شده را داخل صافی فلزی می ریزیم و کمی با کفگیر چوبی مخلوط می کنیم تا آب انار جدا شده و فقط دانه های انار باقی بمانند بعد دانه ها را بین دو دست فشرده می کنیم تا تمام عصاره انار خارج شود.

 

5. مرحله پنجم: پخت دوم رب انار
حالا آب حاصل از صاف کردن انار ها را داخل قابلمه مسی می ریزیم و دوباره روی حرارت می گذاریم و مدام مخلوط می کنیم تا رب انار ته نگیرد و آرام آرام به غلظت برسد.

 

6. مرحله ششم: تهیه رب انار
حالا که عصاره انار کاملا غلیظ شد و به غلظت رب رسید، باید از داخل قابلمه خارج کرد و داخل کاسه بلوری ریخت تا کاملا خنک شود.

 

 7. مرحله آخر: نگهداری رب انار
حالا که رب انار آماده شده داخل شیشه های بلور و استریل درب دار ریخته و تا زمانی که تمام شود در یخچال نگهداری کنید.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کیک خرمالو

 

مواد لازم برای کیک خرمالویی

  • خرمالو    4 عدد
  • تخم مرغ    4 عدد
  • آرد    3 پیمانه
  • شکر    1/5 پیمانه
  • روغن مایع    1 پیمانه
  • فندق یا گردو             1/2 پیمانه
  • وانیل    1/4 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر    1/2 قاشق غذا خوری  

  
دستور پخت کیک خرمالویی
 

1. طرز تهیه کیک خرمالو و گردو خوشمزه و مجلسی خانگی
ابتدا خرمالو ها را پوست گرفته و با مخلوط کن و یا هر وسیله ای که در دسترس دارید پوره کنید.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ
تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم تا زمانی که کشدار و کرمی شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن روغن
حالا روغن مایع را به مواد کیک می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن خرمالو پوره شده
خرمالو پوره شده را هم به مواد کیک افزوده و خوب همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.

 

5. مرحله پنجم: افزودن مواد خشک
حالا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد کیک افزوده و با یک لیسک همه مواد ر ا به خورد هم می دهیم و در نهایت فندق یا گردو را افزوده و آن را هم با باقی مواد خوب مخلوط می کنیم.

 

6. مرحله ششم: آماده سازی برای پخت
داخل یک قالب تقریبا 20 سانتی را با روغن چرب کرده و آرد پاشی می کنیم و مواد کیک را داخل قالب ریخته و سطح کیک را صاف می کنیم.

 

7. مرحله هفتم: پخت کیک خرمالو
کیک خرمالو
 را داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد قرار می دهیم و به مدت 45 تا 55 دقیقه می پزیم.

 

8. مرحله آخر: سرو کیک خرمالویی
کیک خرمالو را از داخل قالب خارج کنید و زمان دهید کاملا خنک شود. حالا کیک را برش های خرمالو تزیین کرده و نوش جان کنید.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

واویشکا- طرز تهیه واویشکا با گوشت چرخ کرده - خوشمزه و آسان| ایران کوک

 

مواد لازم برای واویشکا گوشت چرخ کرده و سیب زمینی گیلانی

  • گوشت چرخ شده    250 گرم
  • پیاز    2 عدد
  • سیب زمینی    1 عدد
  • گوجه فرنگی    2 عدد
  • رب گوجه فرنگی    1 قاشق غذا خوری
  • سیر    2 حبه
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زرد چوبه        به میزان لازم


دستور پخت واویشکا گوشت چرخ کرده و سیب زمینی گیلانی


1. طرز تهیه واویشکا گوشت خوشمزه با سیب زمینی
مرحله اول: پیاز و سیر را پوست گرفته و نگینی ریز می کنیم، سپس داخل قابلمه مناسبی ریخته به همراه کمی روغن پیاز و سیر را تفت می دهیم تا کاملا طلایی شوند.

 

2. مرحله دوم: افزودن گوشت
در این مرحله گوشت را می افزاییم و به همراه نمک، فلفل و زردچوبه خوب با هم تفت می دهیم تا عطر مواد به مشام برسد.

 

3. مرحله سوم: افزودن گوجه
ابتدا گوجه ها را پوست می گیریم و نگینی ریز خرد می کنیم؛ سپس به مواد در حال تفت خوردن می افزاییم و زمان می دهیم تا گوجه هم کاملا پخته شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن رب گوجه فرنگی
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به مواد افزوده و خوب تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود.

 

5. مرحله پنجم: افزودن آب جوش
حالا 1 استکان آب به واویشکا می افزاییم درب قابلمه را می گذاریم تا خورشت کاملا جا افتاده شود.

 

6. مرحله ششم: آماده سازی سیب زمینی
سیب زمینی ها را پوست گرفته و به شکل نگینی ریز خرد می کنیم. بعد داخل تابه مناسبی به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود.

 

7. مرحله آخر: سرو واویشکا گوشت
در نهایت نمک غذا را اندازه می کنیم داخل ظرف زیبایی ریخته و با سیب زمینی سرخ شده تزیین و در کنار برنج ایرانی سرو و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه واویشکا گوشت شمالی با سیب زمینی
برای راحت تر پوست گرفتن گوجه برای 15 دقیقه گوجه ها  را داخل آب جوش قرار دهید و به راحتی پوست گوجه را جدا کنید.

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

فیلم طرز تهیه "پشمک خانگی" خوشمزه و نرم مثل بازاری • مجله تصویر زندگی

 

مواد لازم برای پشمک

  • آرد    2 لیوان
  • شکر    2 لیوان
  • آب    1 لیوان
  • جوهر لیمو    1 قاشق چایخوری
  • پودر پسته    به میزان لازم


دستور پخت پشمک خانگی خوشمزه بدون دستگاه مرحله به مرحله سبک بازاری
 

1. طرز تهیه پشمک خانگی خوشمزه مرحله به مرحله
مرحله اول: آرد را داخل تابه مناسبی ریخته و به مدت 15 دقیقه تفت می دهیم تا از حالت خامی خارج شود. حالا داخل سینی ریخته و زمان دهید تا خنک شود.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی شهد
شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا 20 دقیقه زمان دهید تا شهد به غلظت برسد.

 

3. مرحله سوم: افزودن جوهر لیمو
جوهر لیمو را به شربت افزوده و شربت را از روی حرارت بردارید.

 

4. مرحله چهارم: سرو کردن شهد
سینی مناسبی را چرب کرده و زیر دیس کمی یخ بگذارید، سپس شربت را در مرکز سینی ریخته تا کمی خنک شود.

 

5. مرحله پنجم: آماده سازی شهد
حالا شهد را به صورت حلقه ای در آورید و روی شهد را آرد پاشی کنید و حلقه را بکشید و بزرگ تر کنید. حالا حلقه را به شکل عدد 8 انگلیسی تا زده و دوباره در آرد بغلتانید و ادامه دهید تا به همین شکل به رشته های باریک تری تبدیل شود.

 

6. مرحله آخر: سرو پشمک
پشمک
 را داخل ظرف های زیبایی ریخته و با پودر پسته تزیین کرده و نوش جان کنید.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه آش گندم خوشمزه و مجلسی یزدی با گندم پوست کنده

 

مواد لازم برای آش گندم

  • گندم    2 لیوان
  • برنج    1 لیوان
  • نخود    1 لیوان
  • عدس    1 لیوان
  • لوبیا چیتی    1/2 لیوان
  • لوبیا قرمز    1/2 لیوان
  • پیاز داغ    1 لیوان
  • نعنا داغ    1/2 لیوان
  • سبزی آش    500 گرم
  • نمک، فلفل و زرد چوبه    به میزان لازم

 

دستور پخت آش گندم ساده و خوشمزه مجلسی بدون گوشت مرحله به مرحله


1. طرز تهیه آش گندم بدون گوشت
مرحله اول: ابتدا حبوبات را از 12 ساعت قبل از پخت جداگانه خیس می کنیم و در این مدت چندین بار آب آنها را عوض می کنیم تا نفخ آنها گرفته شود.

 

2. مرحله دوم: پخت حبوبات
داخل قابلمه تقریبا بزرگی را تا نیمه آب بریزید و نخود و لوبیا (قرمز و چیتی) را به همراه گندم داخل آب بریزید تا کاملا مغز پخت شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن عدس و برنج
1 ساعت که از پخت گذشت عدس و برنج را هم بیفزایید تا پخت تکمیلی آنها عدس و برنج هم پخته شوند.

 

4. مرحله چهارم: افزودن سبزی آش
حالا که یک ساعت هم از افزودن برنج و عدس گذشته تقریبا تمام مواد پخته شده اند؛ سبزی آش را هم به همراه نیمی از پیاز داغ، نعنا داغ، نمک، فلفل و زردچوبه به آش می افزاییم.

 

5. مرحله آخر: سرو آش گندم
حالا 45 دقیقه از افزودن سبزی آش گذشته ، می توانیم آش گندم را در ظرف های زیبایی ریخته و با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین و نوش جان کنید.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ترشی بامیه خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله با سرکه

 

مواد لازم برای ترشی بامیه

  • بامیه    500 گرم
  • سیر    3 حبه
  • فلفل قرمز    2 عدد
  • سرکه سفید    1 فنجان
  • نمک    1 قاشق غذا خوری
  • شوید خشک شده          1 قاشق غذا خوری
  • آب    به میزان لازم


دستور پخت ترشی بامیه خانگی عالی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله با سرکه


1. طرز تهیه ترشی بامیه خانگی با سرکه
مرحله اول: ابتدا بامیه ها را خوب پاک می کنیم و سر بامیه ها را کمی جدا می کنیم طوری که به بامیه آسیب نرسد. بعد آنها را شسته روی دستمال پارچه ای قرار می دهیم تا کاملا رطوبت آن خارج شود.

 

2. مرحله دوم: تهیه ترشی بامیه
داخل شیشه مناسبی را تا نیمه بامیه می چینیم، بعد 3 حبه سیر، 1 عدد فلفل و سبزی خشک را روی آن ریخته و بعد باقی مانده بامیه ها را روی آن می چینیم.

 

3. مرحله آخر: افزودن سرکه
سرکه، آب و نمک را داخل قابلمه ای ریخته و زمان می دهیم تا به جوش بیاید و نمک داخل آن حل شود. سپس به همان صورت داغ داخل شیشه بامیه ها ریخته و زمان می دهیم تا خنک شود و بعد درب شیشه ر ا می بندیم. حالا شیشه ترشی بامیه را در جای خشک و خنک قرار می دهیم و بعد از 2 هفته قابل مصرف است نوش جان.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

خرید و قیمت ترشی آلبالو خانگی از غرفه قرن جدید | باسلام

 

مواد لازم برای ترشی آلبالو خانگی با سرکه

  • آلبالو    1 کیلوگرم
  • آب    1 لیوان
  • سرکه    3 لیوان
  • شکر    1 قاشق غذا خوری
  • نمک    1 قاشق غذا خوری
  • تخم گشنیز          1/2 قاشق چایخوری
  • برگ نعنا    8 عدد

 
دستور پخت ترشی آلبالو خانگی خوشمزه و خوشرنگ با آب و سرکه سبک بازاری
 

1. طرز تهیه ترشی آلبالو خانگی خوشمزه
مرحله اول: ابتدا آلبالو ها را شسته و زمان می دهیم تا کاملا خشک شوند سپس ساقه آنها را جدا می کنیم.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی سرکه
سرکه را داخل قابلمه مناسبی ریخته و به آن آب، شکر و نمک را می افزاییم و روی حرارت می گذاریم تا تمام ذرات شکر و نمک در آن حل شود. سپس از روی حرارت برمی داریم و زمان می دهیم تا کمی خنک شود.

 

3. مرحله سوم: تهیه ترشی آلبالو
حالا آلبالو ها را داخل شیشه ریخته و تخم گشنیز و برگ نعنا را هم داخل شیشه می ریزیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن سرکه
در این مرحله سرکه آماده شده را داخل شیشه ها ریخته، درب شیشه ها را می بندیم و 2 روز در محیط آشپزخانه و بعد داخل یخچال می گذاریم.

 

5. مرحله آخر: نگهداری ترشی آلبالو
بعد از دو هفته ترشی آلبالو قابل استفاده است و بعد از هر بار استفاده حتما درب ترشی را خوب محکم کنید.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه تر حلوای شیرازی • غذاپز

 

مواد لازم برای ترحلوای زعفرانی خانگی برای 4 نفر

  • نشاسته    1 پیمانه
  • آرد برنج    1/2 پیمانه
  • شیر    6 پیمانه
  • آب    4 پیمانه
  • شکر    3 پیمانه
  • گلاب    1 پیمانه
  • زعفران    به میزان لازم
  • خلال بادام و پسته       به میزان لازم

 
دستور پخت ترحلوای شیرازی زعفرانی خانگی با شیر و نشاسته برای 4 نفر
 

1. طرز تهیه ترحلوای خوشمزه و مجلسی با آرد برنج
مرحله اول: ابتدا نشاسته را با آب سرد مخلوط کرده و با دست خوب تست می کنیم تا تمام ذرات نشاسته خوب حل شوند حالا یک صافی روی قابلمه تفلون قرار می دهیم و آب و نشاسته را از صافی عبور داده و داخل قابلمه میریزیم تا ذرات اضافی آن جدا شود.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی آرد برنج
حالا آرد برنج را با شیر مخلوط کرده خوب که یکدست شد از همان صافی عبور داده و به مخلوط آب و نشاسته می افزاییم.

 

3. مرحله سوم: گذاشتن روی حرارت
مواد آماده شده را روی حرارت ملایم گذاشته و مخلوط می کنیم تا به آرامی به غلظت برسند.

 

4. مرحله چهارم: افزودن شکر و گلاب
در این مرحله شکر و گلاب را به مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا تمام ذرات شکر در مواد حل شود.

 

5. مرحله پنجم: افزودن زعفران
مدام حلوا را مخلوط کنید تا غلظت آن به مرحله ای برسد که پشت قاشق مواد کاملا باقی بماند و نریزد، حالا زعفران را به حلوا می افزاییم.

 

6. مرحله ششم: سرو تر حلوا شیرازی
حالا ظرف چهار گوش دیواره دار را انتخاب کنید و کمی ظرف را مرطوب کنید حالا مواد تر حلوا را داخل ظرف بریزید و کمی که از حرارت افتاد داخل یخچال بگذارید بعد از اینکه کاملا سرد شد از داخل ظرف خارج کرده به شکل دلخواه برش کرده، داخل ظرف سرو چیده و با پسته و بادام تزیین و نوش جان کنید.

  • لاله 14