مواد لازم برای واویشکا گوشت چرخ کرده و سیب زمینی گیلانی
- گوشت چرخ شده 250 گرم
- پیاز 2 عدد
- سیب زمینی 1 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
- سیر 2 حبه
- روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
دستور پخت واویشکا گوشت چرخ کرده و سیب زمینی گیلانی
1. طرز تهیه واویشکا گوشت خوشمزه با سیب زمینی
مرحله اول: پیاز و سیر را پوست گرفته و نگینی ریز می کنیم، سپس داخل قابلمه مناسبی ریخته به همراه کمی روغن پیاز و سیر را تفت می دهیم تا کاملا طلایی شوند.
2. مرحله دوم: افزودن گوشت
در این مرحله گوشت را می افزاییم و به همراه نمک، فلفل و زردچوبه خوب با هم تفت می دهیم تا عطر مواد به مشام برسد.
3. مرحله سوم: افزودن گوجه
ابتدا گوجه ها را پوست می گیریم و نگینی ریز خرد می کنیم؛ سپس به مواد در حال تفت خوردن می افزاییم و زمان می دهیم تا گوجه هم کاملا پخته شود.
4. مرحله چهارم: افزودن رب گوجه فرنگی
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به مواد افزوده و خوب تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود.
5. مرحله پنجم: افزودن آب جوش
حالا 1 استکان آب به واویشکا می افزاییم درب قابلمه را می گذاریم تا خورشت کاملا جا افتاده شود.
6. مرحله ششم: آماده سازی سیب زمینی
سیب زمینی ها را پوست گرفته و به شکل نگینی ریز خرد می کنیم. بعد داخل تابه مناسبی به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود.
7. مرحله آخر: سرو واویشکا گوشت
در نهایت نمک غذا را اندازه می کنیم داخل ظرف زیبایی ریخته و با سیب زمینی سرخ شده تزیین و در کنار برنج ایرانی سرو و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه واویشکا گوشت شمالی با سیب زمینی
برای راحت تر پوست گرفتن گوجه برای 15 دقیقه گوجه ها را داخل آب جوش قرار دهید و به راحتی پوست گوجه را جدا کنید.
منبع: پخت غذا به شکل نوین
- ۰۰/۰۸/۲۶