مواد لازم برای خمیر سمبوسه بدون خمیر مایه
- آرد سفید 4 پیمانه
- روغن مایع 1/2 پیمانه
- نشاسته ذرت 3 قاشق غذا خوری
- نمک 1 قاشق مربا خوری
- آب ولرم به میزان لازم
دستور پخت خمیر سمبوسه بدون خمیر مایه
1. طرز تهیه خمیر سمبوسه بدون خمیر مایه
مرحله اول: ابتدا آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید، سپس به آن نمک و روغن بیفزایید و ورز دهید تا به حالت شن ریزه در آید.
2. مرحله دوم: افزودن آب
حالا آب ولرم را به آرامی به مواد افزوده و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی فراهم شود و مانند توپ بتوان آن را جمع کرد.
3. مرحله سوم: ورز دادن خمیر
حالا خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز می دهیم یا 100 مرتبه خمیر را به میز کار می کوبید.
4. مرحله چهارم: استراحت خمیر
خمیر را به سایز دلخواهتان چانه کنید و روی آن ها را با یک پارچه بپوشانید و به مدت 45 دقیقه خوب استراحت دهید.
5. مرحله آخر: استفاده از خمیر سمبوسه
حالا می توانید به وسیله وردنه خمیر ها را باز کنید و از مواد سمبوسه داخل آن بگذارید، بپیچید و داخل روغن سرخ کنید و یا داخل نایلون بگذارید و در فریزر نگهداری کنید برای زمانی که نیاز دارید.
منبع: پخت غذا به شکل نوین
- ۰۰/۰۸/۲۹