پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه آش گندم خوشمزه و مجلسی یزدی با گندم پوست کنده

 

مواد لازم برای آش گندم

  • گندم    2 لیوان
  • برنج    1 لیوان
  • نخود    1 لیوان
  • عدس    1 لیوان
  • لوبیا چیتی    1/2 لیوان
  • لوبیا قرمز    1/2 لیوان
  • پیاز داغ    1 لیوان
  • نعنا داغ    1/2 لیوان
  • سبزی آش    500 گرم
  • نمک، فلفل و زرد چوبه    به میزان لازم

 

دستور پخت آش گندم ساده و خوشمزه مجلسی بدون گوشت مرحله به مرحله


1. طرز تهیه آش گندم بدون گوشت
مرحله اول: ابتدا حبوبات را از 12 ساعت قبل از پخت جداگانه خیس می کنیم و در این مدت چندین بار آب آنها را عوض می کنیم تا نفخ آنها گرفته شود.

 

2. مرحله دوم: پخت حبوبات
داخل قابلمه تقریبا بزرگی را تا نیمه آب بریزید و نخود و لوبیا (قرمز و چیتی) را به همراه گندم داخل آب بریزید تا کاملا مغز پخت شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن عدس و برنج
1 ساعت که از پخت گذشت عدس و برنج را هم بیفزایید تا پخت تکمیلی آنها عدس و برنج هم پخته شوند.

 

4. مرحله چهارم: افزودن سبزی آش
حالا که یک ساعت هم از افزودن برنج و عدس گذشته تقریبا تمام مواد پخته شده اند؛ سبزی آش را هم به همراه نیمی از پیاز داغ، نعنا داغ، نمک، فلفل و زردچوبه به آش می افزاییم.

 

5. مرحله آخر: سرو آش گندم
حالا 45 دقیقه از افزودن سبزی آش گذشته ، می توانیم آش گندم را در ظرف های زیبایی ریخته و با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین و نوش جان کنید.

  • ۰۰/۰۸/۲۶
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی