مواد لازم برای حلوا آرد گندم
- آرد سفید 2 لیوان
- شکر 1 لیوان
- روغن مایع 2/3 لیوان
- آب 2 لیوان
- پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
- گلاب 1 قاشق غذا خوری
- زعفران دم شده 1 قاشق غذا خوری
دستور پخت حلوا آرد گندم
1. طرز تهیه حلوای آرد گندم مجلسی و خوشمزه
مرحله اول آماده سازی شهد حلوا: ابتدا شکر و آب را با هم خوب مخلوط کنید و روی حرارت زیاد بگذارید به نقطه جوش که رسید، پودر هل و گلاب را هم به شربت بیفزایید و اجازه دهید تا شربت به قوام برسد. حالا زعفران را افزوده و شربت را از روی حرارت بردارید.
2. مرحله دوم: آماده سازی آرد گندم
آرد گندم را 3 مرتبه الک کنید و بعد تابه ای را روی حرارت بگذارید، روغن را داخل آن می ریزید تا کاملا گرم شود.
3. مرحله سوم: افزودن آرد گندم
حالا آرد را به روغن افزوده و مدام آرد و روغن را مخلوط می کنیم، تا عطر آرد سرخ شده به مشام برسد و به رنگ کرمی نزدیک شود.
4. مرحله چهارم: افزودن شهد
شهد آماده شده را به تدریج به آرد بیفزایید و مدام مخلوط کنید تا حلوا در گوشه ای از قابلمه جمع شود.
5. مرحله آخر: سرو حلوا آرد گندم
حلوای آرد گندم را داغ داخل ظرف زیبایی ریخته تزئین کنید و نوش جان.