پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شربت بهار نارنج خوشمزه با عرق و بهار نارنج خشک شده

 

مواد لازم برای شربت بهار نارنج

  • عرق بهار نارنج 2/3 پیمانه
  • شکر 2 پیمانه
  • آب 1 پیمانه
  • آبلیمو تازه 1 قاشق غذا خوی


دستور پخت شربت بهار نارنج

 

1. طرز تهیه شربت بهار نارنج با عرق بهار نارنج
مرحله اول: آماده سازی شهد: ابتدا شکر و آب داخل قابلمه مناسبی ریخته روی حرارت بگذارید و مدام مخلوط کنید تا ذرات شکر کاملا داخل آب حل شوند.

 

2. مرحله دوم: افزودن عرق بهار نارنج
در این مرحله عرق بهار نارنج را به شهد افزودن و اجازه دهید تا شربت شفاف و غلیظ گردد.

 

3. مرحله سوم: افزودن آبلیمو
5 دقیقه بعد از افزودن عرق بهار نارنج آب لیمو را هم بیفزایید واز روی حرارت بردارید تا کاملا خنک شود.

 

4. مرحله آخر: سرو شربت بهار نارنج
بعد از اینکه خنک شد، شربت بهار نارنج را داخل شیشه بلوری ریخته و هر بار برای مصرف مقداری داخل یک لیوان بریزید و به همراه یخ و آب نوش جان کنید.

  • ۰۰/۰۷/۲۶
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی