مواد لازم برای کوکو پیازچه
- پیازچه 400 گرم
- تخم مرغ 4 عدد
- آرد سفید 2 قاشق غذا خوری
- روغن سرخ کردنی به میزان لازم
- نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
دستور پخت کوکو پیازچه خوشمزه با دستور سریع و ساده مرحله به مرحله
1. طرز تهیه کوکوی پیازچه ساده و خوشمزه
مرحله اول: آماده سازی پیازچه ها: ابتدا پیازچه ها را خوب پاک کرده و می شوییم اجازه می دهیم تا کمی خشک شود و بعد به ریزترین حالت ممکن پیازچه ها را برش می دهیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و به آن نمک، فلفل و زردچوبه را می افزاییم و مخلوط می کنیم.
3. مرحله سوم: افزودن آرد
حالا آرد سفید را به مخلوط تخم مرغی می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا گلوله ای از آرد به وجود نیاید.
4. مرحله چهارم: افزودن پیازچه
در این مرحله پیازچه های خرد شده را بیفزایید و کاملا با باقی مواد مخلوط کنید تا یکدست شود.
5. مرحله پنجم: پخت کوکو پیازچه
داخل تابه مناسبی کمی روغن بریزید و مواد کوکو را داخل روغن ریخته و سطح آن را صاف کنید. حالا درب تابه را بگذارید تا کاملا پخته و برشته شوند. حالا کوکو را برمی گردانیم و برش می دهیم و اجازه می دهیم تا سمت دیگر کوکو هم کاملا برشته شود.
6. مرحله آخر: سرو کوکو پیازچه
کوکو پیازچه را داخل ظرف زیبایی چیده و در کنار نان تازه نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۷/۲۶