مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی رژیمی بدون مایونز
- سرکه قرمز یا سفید ۱/۲ فنجان
- ماست ۱ فنجان
- آب ۱/۴ پیمانه
- شکر ۱ ق سوپ خوری
- روغن زیتون ۱ ق غذا خوری
- جعفری به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه سس فرانسوی رستورانی با ماست بدون گلوکز
مرحله اول : مخلوط کردن مواد
ابتدا سرکه قرمز یا سفید را بنا به ذائقه خود استفاده کنید اگر می خواهید سس با طعم ملایم داشته باشد سرکه قرمز استفاده کنید ولی اگر سس با طعم تندتری می خواهید سرکه سفید استفاده کنید. سرکه و شکر و ماست را داخل کاسه ریخته و آب را با همزن دستی یا برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله دوم : تهیه سس فرانسوی
روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه و پودر سیر را به مخلوط فوق اضافه کنید و خوب هم بزنید. تا یک سس یکدستی بدست بیاد سپس جعفری را اضافه کنید و سس را بمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود سس فرانسوی رژیمی ما حاضر است می توانید داخل سالادها و ساندویچ های خود استفاده کنید. نوش جان
- ۰۰/۰۹/۰۶