مواد لازم برای تهیه شیرینی قرابیه نارگیلی تبریز
- پودر نارگیل ۳۰۰ گرم
- پودر بادام ۳۰۰ گرم
- پودر قند ۲۵۰ گرم
- روغن جامد ۲۵۰ گرم
- پودر هل ۱ قاشق مربا خوری
- آرد سفید ۱ فنجان
- سفیده تخم مرغ ۵ عدد
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- گلاب ۱ استکان
- خلال پسته و بادام برای تزئین برای تزئین
دستور پخت شیرینی قرابیه نارگیلی ساده تبریزی
مرحله اول: سفیده تخم مرغ و گلاب
سفیده تخم مرغ را به همراه وانیل و گلاب و نصف پودر قند با همزن برقی با سرعت بالا بزنید تا فرم بگیرد. سپس در یخچال بگذارید.
مرحله دوم: روغن جامد و پودر قند
روغن جامد را روی حرارت گذاشته و زمان دهید تا آب شود و در ظرف گودی بریزید و سپس پودر قند را الک کرده و به همراه هل به روغن آب شده اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله سوم: پودر نارگیل و پودر بادام
با قاشق پورد نارگیل و پورد بادام را به ترکیب قبل اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله چهارم: آرد سفید
آرد سفید را نیز الک کرده و به ترکیب نارگیلی اضافه کرده و در آخر سفیده فرم گرفته را نیز اضافه کرده و همه را با هم، هم بزنید تا مایع قرابیه آماده شود.
مرحله پنجم: ماسوره زدن
ابتدا قبل از این کار فر را روشن کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا فر گرم شود و سپس در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مایع قرابیه نارگیلی را در قیف بدون ماسوره بریزید و روی کاغذ روغنی با فاصله از قرابیه ماسوره بزنید و خلال بادام و پسته بپاشید.
مرحله ششم: پخت قرابیه نارگیلی تبریزی
در آخر سینی شیرینی را در فر بگذارید و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه زمان دهید تا شیرینی قرابیه تبریزید بپزد و سپس از فر خارج کنید.
مرحله هفتم: سرو شیرینی قرابیه نارگیلی تبریزی
در آخر شیرینی قرابیه نارگیلی تبریزی را در ظرف مورد نظر سرو کنی و نوش جان فرمائید.
- ۰۰/۰۸/۱۷