مواد لازم برای گراتن سیب زمینی
- سیب زمینی توسط 4 عدد
- قارچ 400 گرم
- پنیر پیتزا 400 گرم
- سس بشامل 1 پیمانه
- آب لیمو ترش 1 قاشق غذا خوری
- پیازچه و جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری
- پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
- نمک، فلفل به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت گراتن سیب زمینی و قارچ در فر به سبک فرانسوی خوشمزه و مجلسی
1. طرز تهیه گراتن سیب زمینی و قارچ
مرحله اول: سیب زمینی ها را پوست گرفته و ورقه ای برش می دهیم و داخل کاسه ای آب سرد به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم تا نشاسته اضافی آن خارج شود.
2. مرحله دوم: پخت سیب زمینی ها
حالا روی ورقه های سیب زمینی روغن می زنیم و داخل سینی فر می چینیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا پخته شود.
3. مرحله سوم: آماده سازی قارچ
قارچ ها را به صورت حلقه ای برش می دهیم و داخل کمی روغن به همراه آبلیمو با حرات بالا تفت می دهیم و به آن نمک و فلفل هم می زنیم و بعد از داخل روغن خارج می کنیم.
4. مرحله چهارم: تهیه گراتن سیب زمینی
داخل ظرف سرامیکی یا پیرکسی را چرب می کنیم و یک لایه سس بشامل می ریزیم حالا سیب زمینی، قارچ و سس بشامل را به صورت لایه به لایه داخل ظرف می چینیم و میان این لایه ها نمک، فلفل و پودر سیر می ریزیم.
5. مرحله پنجم: افزودن سبزی
پیازچه و جعفری را در لایه آخر ریخته و روی مواد را با پنیر پیتزا کاور می کنیم.
6. مرحله ششم: پخت گراتن
گراتن را داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 45 دقیقه می پزیم تا در نهایت پنیر روی گراتن هم طلایی شود.
7. مرحله آخر: سرو گراتن سیب زمینی
گراتن سیب زمینی را 5 دقیقه در هوای آشپز خانه استراحت داده و در کنار انواع سس سرو و نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۸/۱۶