مواد لازم برای پولکی زعفرانی
- شکر 150 گرم
- آب 80 میلی لیتر
- سرکه انگور 40 میلی لیتر
- زعفران دم شده 14 میلی لیتر
دستور پخت پولکی زعفرانی ساده و خوشمزه و مجلسی اصفهانی در منزل
1. طرز تهیه پولکی زعفرانی خانگی به روش اصفهان
مرحله اول: ابتدا زعفران داخل ظرف مناسبی ریخته و به همراه چند تکه یخ آن را روی حرارت غیر مستقیم می گذاریم تا کاملا دم بکشد.
2. مرحله دوم: مخلوط کردن مواد پولکی
شکر، آب و سرکه را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر کاملا ذوب شود.
3. مرحله سوم: افزودن زعفران
حالا 1 قاشق غذا خوری از زعفران دم شده داخل مواد می ریزیم.
4. مرحله چهارم: ریختن مواد روی سینی
حالا از مواد آماده شده با قاشق روی سینی چرب شده می ریزیم و زمان می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد.
5. مرحله آخر: سرو پولکی زعفرانی
حالا پولکی های زعفرانی بسیار خوشمزه و زیبا را داخل ظرف سرو ریخته و نوش جان کنید.
منبع: پخت غذا به شکل نوین
- ۰۰/۰۸/۱۶