پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مانی پلو خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخی به روش دامغانی

 

مواد لازم برای تهیه مانی پلو دامغانی

  • برنج ۲ پیمانه
  • لپه نصف پیمانه
  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • رشته پلویی ۱۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • کشمش و زرشک به مقدار لازم
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه مانی پلو با گوشت چرخ کرده

 

مرحله اول : پخت لپه
لپه را چند ساعت قبل خیس کنید و روی حرارت بگذارید و مقداری نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا پخته شود.

 

مرحله دوم : تهیه گوشت قلقلی
پیاز را شسته و رنده ریز کنید و آب اضافی آن را گرقته و با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه مخلوط کنید و شروع به ورز دادن کنید سپس مواد گوشت قلقلی را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال گذاشته تا کمی منسجم تر شود سپس از گوشت قلقلی ها برداشته و در دست گرد کنید و درون روغن داغ خوب سرخ کنید.

 

مرحله سوم : دم گذاشتن برنج
برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کنید و روی حرارت بگذارید سپس رشته را به دلخواه به دو یا سه قسمت تقسیم کنید و به همراه لپه داخل برنج بریزید تا برنج و رشته ها کمی نرم شود سپس آبکشی کرده و ته دیگ مورد نظر را کف قابلمه بگذارید و برنج را برای ۴۰ دقیقه دم گذاشته و در انتها روی آن مقداری کره یا روغن ریخته و در ظرف کشیده.

 

مرحله چهارم : تفت دادن کشمش و زرشک
کشمش و زرشک را از قبل با مقداری آب خیس کنید و آبکشی کرده داخل تابه کره یا روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم سپس زرشک و کشمش را اضافه و ۱ ق غذا خوری شکر اضافه می کنیم.

 

مرحله آخر
برنج را در ظرف کشیده و گوشت قلقلی ها را مرکز برنج قرار داده و با زرشک و کشمش تزئین کنید و مانی پلو همراه با سالاد یا ماست بورانی میل نمایید. نوش جان

  • ۰۰/۰۸/۰۹
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی