مواد لازم برای تهیه سوپ بلغور گندم ساده
- بلغور گندم ۱/۲ پیمانه
- عدس ۱/۲ پیمانه
- عصاره گوشت یا مرغ ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی ۱.۵ ق غذاخوری
- کره ۵۰ گرم
- سیب زمینی ۱ عدد
- جعفری ۲ ق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ بلغور گندم با عدس بدون گوشت و مرغ
مرحله اول : تفت دادن پیاز
ابتدا پیاز را شسته و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه کره ریخته و پیاز های نگینی شده را با کره تفت دهید تا کمی سبک و طلایی شود سپس رب را افزوده و کمی فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید تا خامی رب برطرف شود و رب خوش رنگ شود.
مرحله دوم : افزودن حبوبات
عدس و بلغور گندم را که از قبل خیس کردید اضافه به پیاز و رب اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس سیب زمینی را رنده یا مکعبی خرد کنید و اضافه کنید.
مرحله سوم : پخت سوپ بلغور گندم
عصاره مرغ یا گوشت را با کمی آب ولرم باز کنید و به حبوبات اضافه کنید ابتدا زیر شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاد سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا سوپ به آرامی پخته و جا بیفتد.
مرحله چهارم : افزودن جعفری
اگر سوپ بلغور گندم در حین پخت آبش کم شد می توانید مقداری آبجوش اضافه کنید. وقتی تمام حبوبات پخته و نرم شدند جعفری را ریخته و نمک سوپ را اندازه می کنیم و مقداری فلفل قرمز نیز اضافه کنید بعد از ۱۰ دقیقه از روی حرارت برداشته و به دلخواه تزئین کنید. نوش جان
- ۰۰/۰۸/۰۶