پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه حریره سیر | موارد مصرف حریره سیر - زرین بانو

 

مواد لازم برای تهیه حریره سیر تازه

  • سیر ۱ کیلو
  • روغن مایع یا کنجد یا زیتون ۱ لیوان
  • نمک ۱ ق غذا خوری


طرز تهیه حریره سیر با روغن زیتون


مرحله اول : آماده سازی سیر
ابتدا سیر ها را پوست بگیرید و خوب بشورید و بگذارید تا خشک خشک شود نباید اصلا مرطوب باشد برای بهتر خشک شدن یک دستمال نم گیر پهن کنید و سیر ها را روی آن قرار دهید تا خشک شوند.

 
مرحله دوم : پوره کرده سیر
برای پوره کردن سیر به غذاساز یا یک دستگاه خرد کن نیاز دارید سیر ها را داخل آن ریخته و اجازه دهید تا پوره پوره شود.

 
مرحله سوم : افزودن روغن
وقتی سیرها پوره شدند آنها را داخل کاسه ای ریخته و روغن مایع را افزوده و هم بزنید تا به یک مخلوط نه خیلی سفت نه خیلی شل برسید باید غلظت مواد آن شبیه پوره باشد پس یکباره روغن را اضافه نکنید تا شل نشود.

 
مرحله چهارم : تهیه حریره سیر
وقتی روغن را اضافه کردید باید نمک را اضافه کنید مقدار نمک حریره باید خوش نمک باشد نه خیلی شور نه خیلی بی نمک باشد. نمک را به حریره سیر اضافه کنید و هم بزنید سپس آن را داخل شیشه تمیز که خشک کردید بریزید و مقداری روغن روی آن ریخته تا خشک نشود سپس در یخچال نگهداری کنید و برای انواع غذاها استفاده کنید. نوش جان

  • ۰۰/۰۷/۲۴
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی