پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

مربای هلو - طرز تهیه مارمالاد هلو و مربای هلو خوشمزه | ایران کوک

 

مواد لازم برای مربای هلو

  • هلو1 کیلوگرم
  • شکر1 کیلوگرم
  • آب3 لیوان
  • لیمو ترش1 قاشق غذا خوری


دستور پخت مربای هلو خوشمزه و خوش رنگ در خانه مرحله به مرحله 


1. طرز تهیه مربای هلو خوشمزه و خوش رنگ
مرحله اول آماده سازی هلو: ابتدا هلو ها را پوست گرفته، برش می دهیم، هسته آن را جدا می کنیم و به شکل دلخواه برش می دهیم.


2. مرحله دوم: آماده سازی شهد مربا
شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید.

 

3. مرحله سوم: افزودن هلو ها
حالا هلو های آماده شده را به شهد می افزاییم و اجازه می دهیم تا هلو بپزد و شربت قوام بیاید.

 

4. مرحله چهارم: افزودن آبلیمو
حالا آب لیمو را به مربای به غلظت رسیده می افزاییم و مربا را از روی حرارت برمی داریم. اجازه می دهیم تا مربا هلو خنک شود.

 

5. مرحله آخر: سرو نگهداری مربا هلو
مربا را بعد از سرد شدن داخل شیشه ای خشک و تمیزی بریزید و با درب بسته در یخچال نگهداری کنید.

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین

  • ۰۰/۰۷/۲۰
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی