مواد لازم برای مربای هلو
- هلو1 کیلوگرم
- شکر1 کیلوگرم
- آب3 لیوان
- لیمو ترش1 قاشق غذا خوری
دستور پخت مربای هلو خوشمزه و خوش رنگ در خانه مرحله به مرحله
1. طرز تهیه مربای هلو خوشمزه و خوش رنگ
مرحله اول آماده سازی هلو: ابتدا هلو ها را پوست گرفته، برش می دهیم، هسته آن را جدا می کنیم و به شکل دلخواه برش می دهیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی شهد مربا
شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید.
3. مرحله سوم: افزودن هلو ها
حالا هلو های آماده شده را به شهد می افزاییم و اجازه می دهیم تا هلو بپزد و شربت قوام بیاید.
4. مرحله چهارم: افزودن آبلیمو
حالا آب لیمو را به مربای به غلظت رسیده می افزاییم و مربا را از روی حرارت برمی داریم. اجازه می دهیم تا مربا هلو خنک شود.
5. مرحله آخر: سرو نگهداری مربا هلو
مربا را بعد از سرد شدن داخل شیشه ای خشک و تمیزی بریزید و با درب بسته در یخچال نگهداری کنید.
منبع: پخت غذا به شکل نوین
- ۰۰/۰۷/۲۰