مواد لازم برای تهیه شیر بادام خانگی
- بادام درختی ۱ لیوان
- آب ۳ تا ۴ لیوان
- عسل ۱ ق غذا خوری
- وانیل ۱/۴ ق چای خوری
- نمک یک پنس
طرز تهیه شیر بادام و عسل خانگی
مرحله اول : پوست کندن بادام
بادام ها را شکسته و بگذارید داخل آب سرد ۶ تا ۱۲ ساعت خیس بخورد بعد به راحتی با یک فشار ساده خارج کنید. می توانید برای تهیه شیر بادام، بادام ها را با پوست نیز استفاده کنید ولی در کیفیت نهایی تاثیر دارد.
مرحله دوم : میکس کردن شیر بادام
بادام های پوست کنده را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید. آب و عسل و نمک را اضافه کنید و برای چند دقیقه اجازه دهید تا با هم مخلوط شوند و یکدست شوند. وقتی شیر بادام به رنگ سفید مانند شیر کمی پر رنگ تر درآمد کافی می باشد.
مرحله آخر
داخل یک لگن یک صافی قرار دهید و داخل صافی یک کیسه نخی تمیز قرار دهید سپس مخلوط شیر بادام را داخل کیسه ریخته و فشار دهید مایع داخل لگن شیر بادام خوشمزه ما می باشد که آن را می توانید در ظرف بریزید و بمدت ۳ الی ۴ روز در یخچال نگهداری کنید. نوش جان
- ۰۰/۰۷/۲۰