مواد لازم برای تهیه چیپس خانگی نمکی
- سیب زمینی ۱ کیلو
- بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
- روغن سرخ کردنی به میزان لازم
- نمک ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه چیپس خانگی ساده نمکی با بکینگ پودر
مرحله اول آماده سازی سیب زمینی:
ابتدا سیب زمینی های سایز متوسط را انتخاب می کنیم و پوست می گیریم. حالا با استفاده از یک رنده چیپس کن سیب زمینی ها را برش می دهیم. اگر رنده مخصوص ندارید به وسیله یک چاقوی نازک طوری که رد چاقو را از زیر برش سیب زمینی ببینیم برش می دهیم و داخل کاسه آب یخ می گذاریم تا نشاسته اضافی آن خارج شده و بهتر برشته شود.
مرحله دوم طبخ چیپس خانگی ترد و نمکی:
ابتدا مقدار بکینگ پودری که داشتیم به سیب زمینی اضافه می کنیم و ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم در فضای آشپزخانه استراحت کند. بعد از گذشت این زمان سیب زمینی ها رو آب کشی می کنیم و روی حوله ای تمیز پهن می کنیم تا خشک شود.
روغن را داخل ظرف گود و کوچکی می ریزیم و اجازه می دهیم کاملا داغ شود در حدی که سیب زمینی ها رو داخلش بیندازیم بجوشد و به این روش مرحله به مرحله سیب زمینی ها سرخ می کنیم. بعد از طلایی شدن از تابه در می آوریم و روی دستمال روغن گیر می گذاریم تا روغن چیپس گرفته شود و در نهایت کار نمک را اضافه می کنیم. نوش جون
- ۰۰/۰۷/۱۲