مواد لازم برای حلوا با آرد برنج
- آرد برنج 2 لیوان
- شکر 2 لیوان
- آب 2 لیوان
- گلاب 1 لیوان
- روغن مایع 1/2 لیوان
- زعفران دم شده 5 قاشق غذا خوری
دستور پخت حلوا با آرد برنج خوشمزه زعفرانی و مجلسی
1. طرز تهیه حلوای آرد برنج زعفرانی
مرحله اول آماده سازی شهد حلوا: ابتدا شکر و آب را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت می گذاریم تا ذرات شکر داخل آب حل شود.
2. مرحله دوم: افزودن گلاب و زعفران
حالا گلاب و زعفران را به شربت افزوده و کمی که قوام گرفت از روی حرارت برمی داریم.
3. مرحله سوم: تفت دادن آرد
قابلمه مناسبی روی حرارت بگذارید و روغن را داخل آن بریزید تا ذوب شود، حالا که روغن که خوب گرم شد آرد برنج را افزوده و خوب مخلوط کنید تا آرد کاملا تفت بخورد و عطر آرد به مشام برسد.
4. مرحله چهارم: افزودن شهد
حالا شهد آماده شده را به تدریج به آرد افزوده و به سرعت مخلوط کنید تا آرد شهد را جذب کند و انسجام پیدا کرده و در کنار قابلمه خوب جمع شود.
5. مرحله آخر: سرو حلوا با آرد برنج
حلوای آرد برنج آماده شده را داخل ظرف زیبایی ریخته تزئین کنید و نوش جان.
- ۰۰/۰۷/۱۲