پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کمپوت گلابی خانگی خوش طعم و نکاتی که نباید فراموش کنید

 

مواد لازم برای کمپوت گلابی با ماندگاری بالا

  • گلابی    1 کیلوگرم
  • شکر    1/5 لیوان
  • آب    4 لیوان
  • آب لیمو    1 قاشق چایخوری


طرز تهیه کمپوت گلابی خانگی با ماندگاری بالا


1. طرز تهیه کمپوت گلابی خوشمزه خانگی 

مرحله اول آماده ساز گلابی ها: ابتدا گلابی های سالم را جدا کرده، بشویید و پوست بگیرید. می توانید برش دهید و یا به شکل کامل آن ها را طبخ کنید.


2. مرحله دوم: آماده سازی شربت کمپوت

آب و شکر را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا آب به جوش آید و ذرات شکر کاملا در آب حل شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن گلابی به شربت

حالا گلابی ها را به شربت افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا پخته و نرم شوند.

 

4. مرحله چهارم: افزودن آبلیمو

در این مرحله آب لیمو را به کمپوت گلابی بیفزایید و بعد از روی حرارت بردارید.

 

5. مرحله آخر: سرو کمپوت گلابی

کمپوت گلابی آماده شده را داخل ظرف زیبایی بریزید و داخل یخچال بگذارید زمانی که خنک شد نوش جان کنید.

  • ۰۰/۰۶/۲۴
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی