پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

سس تارتار - طرز تهیه سس تارتار برای مرغ ماهی و میگو سوخاری | ایران کوک

 

مواد لازم برای تهیه سس تارتار رستورانی

  • سس مایونز ۱ پیاله

  • خیار شور ۵ عدد
  • شوید ساطوری شده ۲ قاشق غذا خوری
  • جعفری ساطوری شده ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل هندی و آویشن به میزان لازم
  • آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری
  • سس خردل ۲ قاشق غذا خوری
  • پیازچه ساطوری شده ۲ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه سس تارتار خانگی و حرفه ای

 

مرحله اول: خیار شور

برای آماده سازی سس تارتار لازم است که ابتدا خیارشور ها را شسته و سر و ته خیارشور را بگیرید و سپس برای آماده سازی سس تارتار می توانید آن را با رنده و یا کارد آشپزخانه انجام دهید و یا از غذاساز استفاده کنید. بنابراین در یک کاسه با اندازه مناسب خیارشورها را رنده ریز کنید و یا در غذاساز بریزید و باقی مواد را نیز در غذاساز ترکیب کنید.

 

مرحله دوم: سبزیجات

ابتدا سبزی ها را پاک کرده و خوب بشوئید و سپس برای اینکه سبزی ها ریز و ساطوری شده در سس تارتار باشند، سبزیجات را به خیارشورها در غذاساز اضافه کنید و چند پالس بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.

 

مرحله سوم: چاشنی

ادویه ها را به مقدار لازم به همراه آب لیمو به داخل غذاساز اضافه کنید.

 

مرحله چهارم: سس مایونز و خردل

در پایان کار سس های مورد نظر را نیز اضافه کرده و چند پالس بزنید تا به خوبی سس تارتار شما مواد اولیه اش با هم در غذاساز ترکیب شود تا یک سس تارتار یکدست داشته باشید.

 

مرحله پنجم: پایان کار

سس تارتار بدست آمده را در ظرف دربداری بریزید و در یخچال به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا سس تارتار شما آماده شود و برای سرو در کنار فست فود مورد نظر آماده باشد و نوش جان فرمائید.

  • ۰۰/۰۵/۲۴
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی