پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

سالاد فصل - سه نوع سالاد فصل مخصوص انواع فصول | ایران کوک

 

مواد لازم برای سالاد فصل

  • کاهو 2 بوته
  • خیار 3 عدد
  • گوجه 3 عدد
  • هویج 2 عدد
  • کلم قرمز 1 عدد
  • سس مایونز 1 پیمانه
  • آبلیمو به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه به میزان لازم

 

دستور پخت سالاد فصل رستورانی خوشمزه و مجلسی


1. طرز تهیه سالاد فصل رستورانی خوشمزه و مجلسی
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: ابتدا کلیه سبزیجات را شسته و اجازه می دهیم تا رطوبت آنها کاملا از بین برود.


2. مرحله دوم: آماده سازی کاهو
کاهو را نواری نازک برش دهید و داخل ظرف سرو بریزید.


3. مرحله سوم: افزودن خیار و گوجه
خیار را پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش می دهیم. گوجه را هم حلقه ای برش داده و بنا به سلیقه تان روی کاهو ها می چینیم.


4. مرحله چهارم: افزودن هویج
هویج را پوست گرفته و رنده ریز می کنیم و به سالاد می افزاییم.


5. مرحله آخر: آماده سازی سس سالاد فصل
سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم؛ ولی این سس را در کنار سالاد فصل سرو می کنید.

  • ۰۰/۰۵/۲۰
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی