پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقلا قاتق شمالی

 

مواد لازم برای باقلا قاتق

  • پاچ باقلا یا باقلا کشاورزی    300 گرم
  • تخم مرغ    3 عدد
  • سیر    4 حبه
  • شوید خشک    4 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم

 

دستور پخت باقلا قاتق مجلسی و خوش طعم به سبک اصل شمالی 

 

1. طرز تهیه باقالی قاتق گیلانی خوشمزه و مجلسی

مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: سیر را پوست گرفته و خلالی می کنیم.


2. مرحله دوم: تهیه باقلا قاتوق

ابتدا قابلمه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم و سیر را به همراه زرد چوبه داخل روغن ریخته و به اندازه یک دقیقه تفت دهید.

 

3. مرحله سوم: افزودن باقلا

باقلا را به سیر و زرد چوبه افزوده و خوب تفت می دهیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن شوید

حالا شوید را افزوده تفت می دهیم و 1 لیتر آب می افزاییم. درب قابلمه را می بندیم تا کاملا باقلا پخته شود و به روغن بیفتد.

 

5. مرحله پنجم: افزودن تخم مرغ

حالا که خوب باقلا پخته شد، نمک و فلفل خورشت را افزوده و تخم مرغ ها را به صورت کامل داخل خورشت می ریزیم و درب خورشت را می گذاریم تا تخم مرغ کاملا پخته شود.

 

6. مرحله آخر: سرو باقلا قاتوق

حالا خورشت آماده شده را در ظرف زیبایی بریزید و اگر داخل گمج پخته شده داخل گمج هم می توانید سرو کنید. نوش جان.

 

منبع: غذاهای بین المللی

  • ۰۰/۰۵/۱۴
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی