مواد لازم برای باقلا قاتق
- پاچ باقلا یا باقلا کشاورزی 300 گرم
- تخم مرغ 3 عدد
- سیر 4 حبه
- شوید خشک 4 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت باقلا قاتق مجلسی و خوش طعم به سبک اصل شمالی
1. طرز تهیه باقالی قاتق گیلانی خوشمزه و مجلسی
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: سیر را پوست گرفته و خلالی می کنیم.
2. مرحله دوم: تهیه باقلا قاتوق
ابتدا قابلمه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم و سیر را به همراه زرد چوبه داخل روغن ریخته و به اندازه یک دقیقه تفت دهید.
3. مرحله سوم: افزودن باقلا
باقلا را به سیر و زرد چوبه افزوده و خوب تفت می دهیم.
4. مرحله چهارم: افزودن شوید
حالا شوید را افزوده تفت می دهیم و 1 لیتر آب می افزاییم. درب قابلمه را می بندیم تا کاملا باقلا پخته شود و به روغن بیفتد.
5. مرحله پنجم: افزودن تخم مرغ
حالا که خوب باقلا پخته شد، نمک و فلفل خورشت را افزوده و تخم مرغ ها را به صورت کامل داخل خورشت می ریزیم و درب خورشت را می گذاریم تا تخم مرغ کاملا پخته شود.
6. مرحله آخر: سرو باقلا قاتوق
حالا خورشت آماده شده را در ظرف زیبایی بریزید و اگر داخل گمج پخته شده داخل گمج هم می توانید سرو کنید. نوش جان.
منبع: غذاهای بین المللی
- ۰۰/۰۵/۱۴