پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه آش گوجه فرنگی و راز پخت آش گوجه فرنگی تند و خوشمزه

 

مواد لازم برای آش گوجه فرنگی

  • گوجه فرنگی 1 کیلوگرم
  • برنج 1 پیمانه
  • آبغوره 1 پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه
  • آب گوشت 3 پیمانه
  • غوره 1/2 پیمانه
  • تره 200 گرم
  • جعفری 200 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • نعنا داغ 2 قاشق غذا خوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
     

دستور پخت آش گوجه فرنگی

 

1. طرز تهیه آش گوجه فرنگی تبریزی

مرحله اول آماده سازی لوبیا چشم بلبلی: لوبیا چشم بلبلی را می شوییم و 12 ساعت قبل از پخت آن را خیس می کنیم.

 

2. مرحله دوم: تهیه آش گوجه ترکی

حالا پیاز را بنا به سلیقه مان خرد کرده و داخل روغن خوب سرخ می کنیم، زمانی که پیاز طلایی شد. مقداری از پیاز را برای تزئین آش جدا می کنیم و به پیاز داخل قابلمه لوبیا چشم بلبلی خیس خورده و کمی زرد چوبه می افزاییم. حالا 5 لیوان آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا لوبیا کاملا پخته شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن برنج به آش

زمانی که لوبیا چشم بلبلی کاملا پخته و نرم شد. برنج شسته شده و آب گوشت را می افزاییم و اجازه می دهیم تا برنج هم کاملا پخته شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن سبزی

در این مرحله آش کمی غلظت گرفته و باید سبزی شسته و خرد شده و غوره را به آن بیفزاییم و اجازه دهیم تا سبزی هم پخته شود.

 

5. مرحله پنجم: افزودن گوجه فرنگی

گوجه ها را پوست می گیریم و با رنده و گوشت کوب برقی آنها را پوره می کنیم و به آش می افزاییم.

 

6. مرحله آخر: افزودن آبغوره

بعد از گذشت 30 دقیقه از افزودن گوجه باید آش را از روی حرارت برداریم و آبغوره، نمک و 1 قاشق از نعنا داغ را به آش بیفزاییم. حالا آش گوجه فرنگی را داخل ظرف دلخواه ریخته با نعنا داغ، پیاز داغ تزئین کرده و نوش جان کنید.

  • ۰۰/۰۵/۱۴
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی