پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه و دستور پخت ویژه حلیم شیر خوشمزه با بلغور گندم و گوشت

 

مواد لازم برای تهیه حلیم شیر با بلغور گندم

  • بلغور گندم ۱٫۵ لیوان
  • شیر ۲ لیوان
  • گوست گوسفندی ۳۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • برگ بو ۲ عدد
  • کره ۷۵ گرم
  • دارچین و هل به مقدار لازم

 

طرز تهیه حلیم شیر اصفهانی با بلغور گندم و گوشت

 


مرحله اول ( پخت گوشت )
ابتدا داخل قابلمه با حجم مناسب کمی روغن ریخته سپس گوشت ها را کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد سپس پیاز را ۴ قاچ کرده به همراه برگ بو و دارچین و هل و زردچوبه اضافه می کنیم و چند لیوان آبجوش می ریزیم و در قابلمه را می گذاریم تا گوشت خوب پخته شود. (اگر زمان کافی نداشتید از زودپز استفاده کنید)

 

مرحله دوم ( پخت بلغور )
بلغور گندم را بمدت ۱۲ ساعت از قبل خیس کنید. داخل قابلمه ریخته و به آن آب اضافه کنید و حرارت گاز را کم کرده و ۱ الی ۲ ساعت زمان بدهید تا بلغور ها خوب پخته شوند حتما در حین پخت هم بزنید تا بلغور ها ته نگیرد.

 

مرحله سوم ( میکس کردن )
گوشت ها را وقتی پخته شدند از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کرده و یا به کمک گوشت کوب برقی میکس کنید.

بلغور گندم را وقتی خوب پخته شد و خنک شد به کمک غذاساز یا میکسر خوب له کنید و مجدد به قابلمه برگردانید.

 

مرحله آخر
گوشت ها و کره را به بلغور گندم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کره ذوب شود سپس شیر سرد را به حلیم شیر اضافه کرده و هم می زنیم سپس حرارت را کم کرده تا حلیم جا بیفتد و به غلظت دلخواه برسید. می توانید چند عدد هل و دارچین را اضافه کنید و در ظرف سرو کشیده با کنجد تزئین کنید.

  • ۰۰/۰۵/۱۳
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی