پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سس چیلی تند و شیرین تایلندی به همراه فوت و فن‌های تهیه آن | مجله  کوروش

 

مواد لازم برای تهیه سس چیلی شیرین

  • زنجبیل تازه رنده شده ۲ ق غذا خوری

  • سیر رنده شده ۴ ق غذا خوری
  • فلفل قرمز پولکی خشک شده ۱ و ۱/۲ لیوان
  • سس کچاپ ۶ ق غذا خوری
  • نشاسته ذرت ۱/۴ ق غذا خوری
  • شکر ۱ لیوان
  • سرکه ۱/۲ لیوان
  • آب ۱ و ۱/۸ لیوان
  • نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه سس چیلی تند و شیرین رستورانی 

 

مرحله اول : مخلوط کردن سیر و فلفل قرمز

ابتدا فلفل قرمز را آسیاب کنید تا پودر شود سپس با زنجبیل و سیر رنده شده مخلوط کنید و داخل قابلمه ای بریزید و نصف آب گفته شده در دستور را اضافه کنید.

 

مرحله دوم : جوشیدن سس

قابلمه را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد. وقتی کنار قابلمه شروع به جوشیدن کرد و قل زده سرکه و شکر و سس کچاب را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.

 

مرحله سوم : نشاسته ذرت

نشاسته ذرت را با باقی مانده آب به خوبی مخلوط کنید تا نشاشته در آب باز شود و گلوله نشود. سپس نشاسته را به قابلمه سس چیلی اضافه کرده و نمک را اضافه کرده تا سس صاف و یکدستی داشته باشیم.

 

مرحله آخر

سس باید حدود ۵ تا ۶ دقیقه جوش بخورد تا کمی سفت شود و در نظر داشته باشید که خیلی نجوشد زیرا این سس چیلی شیرین باید مقداری رقیق و شفاف باشد. نوش جان

  • ۰۰/۰۵/۱۲
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی