پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه نان بربری خانگی خوشمزه و پف دار به روش نانوایی در خانه

 

 مواد لازم برای نان بربری

  • آرد سفید 3 پیمانه
  • آب 1/2 پیمانه
  • شکر 1 قاشق غذا خوری
  • نمک 2 قاشق چایخوری
  • خمیر مایه 2 قاشق چایخوری
  • سبوس گندم به میزان لازم

مواد اولیه مورد نیاز رومال 

  • آرد 1 قاشق غذا خوری
  • آب 5 قاشق غذا خوری
  • روغن 3 قاشق غذا خوری
  • کنجد به میزان لازم

 

دستور پخت نان بربری خانگی با آرد سفید و کنجد

 

1. طرز تهیه نان بربری خانگی به سبک نانوایی

مرحله اول آماده سازی خمیر نان بربری خانگی: ابتدا خمیر مایه را به همراه شکر در آب ولرم بریزید، مخلوط کنید، درب آن ر ا ببندید و 10 دقیقه زمان دهید تا به عمل آید.

 

2. مرحله دوم: افزودن آرد

حالا آرد و نمک را روی مواد الک کنید و خوب ورز دهید تا خمیری یکدست بدست آید. حالا روی خمیر را بپوشانید و به مدت 90 دقیقه استراحت دهید.

 

3. مرحله سوم: استراحت دوم خمیر بربری

بعد از گذشت این زمان خمیر را خوب ورز دهید و چانه بگیرید روی خمیر را را با سلفون و پارچه بپوشانید و به مدت 20 دیگر خمیر را استراحت دهید.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی رو مال نان

حالا آب، آرد و روغن را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.

 

5. مرحله پنجم: آماده کردن خمیر برای پخت

برای این کار کمی سبوس گندم را روی کاغذ روغنی می ریزیم و خمیر را روی آن به شکل بیضی باز می کنیم با ابزار و یا با دست روی نان را شکل می دهیم و در نهایت با یک قلمو از مواد رومال روی نان زده و در نهایت روی نان را کنجد می ریزیم.

 

6. مرحله آخر: پخت نان بربری در فر

نان آماده شده را با کاغذ روغنی به سینی پخت انتقال داده و به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزد تا روی آن طلایی شده و نوش جان کنید.

  • ۰۰/۰۵/۰۹
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی