مواد لازم برای پخت پلو فیله مرغ ساده
- فیله مرغ ۴۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- کره ۵۰ گرم
- برنج ۳ پیمانه
- سیر ۲ حبه
- زرشک ۱/۲ پیمانه
- شکر ۱ ق غذا خوری
- زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه پلو فیله مرغ زعفرانی با زرشک
مرحله اول ( مرینت کردن فیله مرغ )
ابتدا سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و یا می توانید از بسته های آماده فیله مرغ استفاده کنید سپس آن را مکعبی خرد کنید.
پیاز را شسته و خلالی خرد کنید، سپس سیر را پوست گرفته و ورقه کنید.
داخل یک کاسه فیله های مرغ را ریخته و به آن پیاز و سیر و زعفران به همراه نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده خوب هم می زنیم تا فیله های مرغ مزه دار شوند سپس روی کاسه را سلفون کشیده و برای ۱ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا خوب مزه دار شود.
مرحله دوم ( دم گذاشتن برنج )
برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کرده و روی حرارت می گذاریم و در حین جوشیدن مدام کف روی برنج را می گیریم، وقتی برنج نرم شد آن را آبکش کرده و کف قابلمه را روغن ریخته و ته دیگ دلخواه را کف قابلمه می گذاریم سپس برنج را دم گذاشته و در اواخر پخت مقداری کره و یا روغن روی برنج می ریزیم.
مرحله سوم ( سرخ کردن فیله مرغ )
فیله های مرغ مزه دار شده را می توان هم به صورت حلزونی و یا به شکل ساده داخل تابه سرخ کرد.
در تابه مقداری کره ریخته تا داغ شود سپس فیله های مرغ را داخل تابه گذاشته و زیر حرارت را کم می کنیم تا خوب مغز پخت شود و در حین پخت چند بار هم
می زنیم تا همه جای فیله های مرغ سرخ شوند.
مرحله آخر
زرشک را از قبل با مقداری آب خیس کرده و آبکش می کنیم و داخل تابه مقداری کره به همراه روغن ریخته تا داغ شود سپس زرشک ها را به همراه شکر اضافه کرده تفت می دهیم تا خوب پف کند.
برنج را در ظرف کشیده و فیله مرغ را به همراه زرشک روی برنج ریخته و تزئین کنید. نوش جان
منبع: غذای آسان
- ۰۰/۰۵/۰۶