پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مربای گل محمدی خوشمزه و خوشرنگ تبریز با فوت و فن آن

 

مواد لازم برای مربای گل محمدی

  • گل برگ گل محمدی     500 گرم
  • شکر                         1 لیوان
  • آب                            4 لیوان
  • جوهر لیمو                  1 قاشق چایخوری
  • هل                           2 عدد

 

دستور پخت مربای گل محمدی

 

1. طرز تهیه مربای گل محمدی تازه تبریز

 مرحله اول روش گرفتن تلخی مربای گل محمدی: ابتدا باید گل محمدی را برای 2 مرتبه در آب در حال جوشیدن ریخت و بعد از 2 دقیقه آبکش کرد تا کاملا تلخی آن گرفته شود. سپس روی پارچه تمیز پهن می کنیم تا کاملا خشک شود.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی شربت مربا

ابتدا آب و شکر را خوب مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا کم کم به جوش آید به غلظت برسد و شفاف شود، حالا هل را هم به شربت اضافه می کنیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن گل محمدی

حالا برگ گل محمدی را به مواد افزوده و اجازه دهید تا 20 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.

 

4. مرحله چهارم: افزودن جوهر لیمو

در 5 دقیقه آخر پخت جوهر لیمو را افزوده و قابلمه مربا را جای سرد مثل یخچال گذاشته و روی آن دم کنی بگذارید این کار باعث می شود تا مربای شفاف تری داشته باشید.

 

5. مرحله آخر سرو و نگهداری مربا

مربا با همان شرایط یک شب تا صبح باقی بماند و بعد داخل شیشه بلوری تمیز و درب داری در یخچال نگهداری کنید و نوش جان.

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین

  • ۰۰/۰۵/۰۵
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی