مواد لازم برای تهیه خیارشور سرکه ای
- خیار بوته ای 2 کیلو
- سبزی (ترخون یا مرزه، شوید، جعفری) 200 گرم
- سیر 1 بوته
- فلفل سبز تند 3 عدد
- نخود 10 عدد
- آب جوشیده ولرم 16 لیوان
- نمک 1 لیوان
- سرکه نصف لیوان
طرز تهیه خیارشور خانگی فوری و بازاری
مرحله اول ( آماده سازی )
خیار ها را خوب شسته و خشک کنید توجه داشته باشید اصلا مواد خیارشور نم دار و مرطوب نباشد.
سبزی را شسته و خرد کنید، سیر را نیز پوست بگیرید.
ظرفی که می خواهید خیارشورها را داخل آن بگذارید خوب شسته و خشک کنید.
مرحله آخر
در کف ظرف مورد نظر خیار ها را گذاشته و رویش سبزی و فلفل تند و سیر و چند عدد نخود می ریزیم و همین طور لایه ها را تکرار می کنیم تا ظرف پر شود سپس آب را جوشیده و می گذاریم تا ولرم شود. سپس نمک و سرکه را بهش اضافه می کنیم ( این مقدار گفته شده آب و نمک و سرکه ثابت است اگر مقدار خیار شما بیشتر بود آن را دو برابر و اگر کمتر بود نصف کنید ) مخلوط آب را روی خیارشور ها ریخته و صبر می کنیم تا خنک شود سپس درب آن محکم بسته و در جای خنک بمدت 10 روز قرار داده تا برسند. نوش جان
- ۰۰/۰۵/۰۳