پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ته چین کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی ویژه شب یلدا

 

مواد لازم برای تهیه ته چین کدو حلوایی

  • برنج ۳ پیمانه

  • پوره کدو حلوایی خام ۱ لیوان
  • ماست شیرین ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • خامه صبحانه ۵۰ گرم
  • روغن مایع ۵۰ گرم
  • زعفران به مقدار لازم
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه و برگ بو به مقدار لازم
  • خلال پسته و بادام و زرشک برای تزئین به مقدار لازم

 

طرز تهیه ته چین کدو حلوایی مجلسی با مرغ

 

مرحله اول : پخت سینه مرغ

ابتدا سینه مرغ را با یک پیاز ۴ قاچ شده به همراه برگ بو و فلفل و سیاه و نمک داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا خوب پخته شود سپس بعد از پخت سینه مرغ را خارج کرده و ریش ریش می کنیم و مقدار زعفران روی مرغ ها می ریزیم و کنار گذاشته.

 

مرحله دوم : آماده سازی مواد ته چین کدو حلوایی

تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و با خامه صبحانه و ماست و پوره کدو حلوایی و زعفران و روغن مخلوط می کنیم و با چنگال هم می زنیم تا تخم مرغ از لختگی خارج شود (در حد مخلوط شدن کافیه زیاد هم زدن تخم مرغ باعث گرفتن بوی زهم می شود).

 

مرحله سوم : دم گذاشتن ته چین کدو حلوایی

برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کنید سپس روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد سپس آبکش کرده و برنج را داخل مواد ته چین ریخته تا با هم مخلوط شوند سپس کف قابلمه روغن ریخته، می گذاریم تا داغ شود سپس یک لایه برنج ریخته و روی آن مرغ های ریش ریش شده می ریزیم و روی آن برنج ریخته و با کفگیر خوب فشرده می کنیم و می گذاریم تا ته چین کدو حلوایی دم بکشد و سپس در ظرف سرو کشیده و با خلال ها و زرشک تزئین کنید. نوش جان

  • ۰۰/۰۴/۲۷
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی