مواد لازم برای تهیه ته چین سیب زمینی رنده شده با مرغ
سینه مرغ ۱ عدد
- سیب زمینی ۳ عدد
- ماست ۱ پیمانه
- برنج ۳ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- روغن مایع ۳ ق غذا خوری
- پیاز ۱ عدد
- زعفران به مقدار لازم
- نمک و فلفل و زردچوبه و برگ بو به مقدار لازم
طرز تهیه ته چین سیب زمینی رنده شده با مرغ بدون فر
مرحله اول : پخت مرغ
ابتدا سینه مرغ با برگ بو و فلفل سیاه و نمک و پیاز قاچ شده را داخل قابلمه ریخته و روی آن آب ریخته و روی حرارت گذاشته تا سینه مرغ مغز پخت شود. بعد از پخت سینه مرغ را جدا کرده و ریش ریش کرده کنار بگذارید.
مرحله دوم : آماده سازی سیب زمینی
سیب زمینی ها را شسته و پوست بگیرید و رنده ریز بزنید سپس داخل آب سرد ریخته و می گذاریم تا یک ربع بماند تا نشاسته اضافی آن خارج شود سپس آبکشی کرده و با دست خوب فشار می دهیم تا آبی داخلش نماند با این کار ته دیگ ترد و برشته ای خواهید داشت.
مرحله سوم : آماده سازی مواد ته چین
تخم مرغ را به همراه زعفران با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج شود سپس زعفران و فلفل و روغن را اضافه و هم می زنیم.
مرحله چهارم : پخت ته چین سیب زمینی رنده شده
برنج را با نمک از قبل خیس کرده و روی حرارت می گذاریم و وقتی نرم شد آبکش می کنیم کف قابلمه را روغن به همراه زعفران ریخته و سیب زمینی رنده شده را کف قابلمه ریخته و صاف می کنیم سپس برنج را داخل مواد ته چین ریخته و یک لایه برنج را روی سیب زمینی می ریزیم سپس مرغ ریش ریش شده را اضافه و روی آن برنج ریخته و خوب با کفگیر صاف و منسجم می کنیم و بمدت ۶۰ دقیقه می گذاریم تا خوب برشته شود سپس ته چین سیب زمینی رنده شده با مرغ در ظرف سرو بر می گردانیم و با زرشک و خلال بادام تزئین می کنیم. نوش جان
- ۰۰/۰۴/۲۶