مواد لازم برای کوکوی گل کلم
گل کلم 500 گرم
تخم مرغ 3 عدد
آرد 2 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده 4 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و زرد چوبه و پودر سیر به میزان لازم
روغن به میزان لازم
دستور پخت کوکوی گل کلم
1. طرز تهیه کوکوی گل کلم ساده و خوشمزه
مرحله اول آماده سازی کلم است، برای این کار، ابتدا کلم را تکه تکه می کنیم، شسته و ضد عفونی می کنیم. حالا داخل قابلمه ای آب ریخته به همراه نمک روی حرارت می گذاریم، زمانی که آب جوشید به مدت 5 دقیقه گل کلم را در آب آن می جوشانیم و بعد با آب سرد آبکش می کنیم.
2. مرحله دوم: آماده کردن مواد کوکو
حالا کلم های آماده شده را ریز خرد می کنیم، طوری که له نشود و جعفری ساطوری شده را هم به گل کلم می افزاییم.
3. مرحله سوم: آماده سازی تخم مرغ
داخل کاسه ای تخم مرغ ها را می ریزیم و به همراه آرد و نمک، فلفل، و زردچوبه و پودر سیر خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
4. مرحله چهارم: افزودن تخم مرغ به کلم
تخم مرغ آماده شده را به گل کلم و سبزی افزوده و خوب مخلوط می کنیم.
5. مرحله آخر: پخت کوکو گل کلم
تابه مناسبی را روی حرارت گذاشته و داخل آن روغن می ریزیم حالا مواد کوکو را داخل تابه ریخته و درب تابه را می بندیم تا یک سمت کوکو کاملا پخته شود. حالا کوکو را برگردانده و اجازه می دهیم تا سمت دیگر کوکو کاملا پخته و برشته شود کوکوی گل کلم خوشمزه ما آماده شد در کنار نان، گوجه و خیار شور نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۴/۲۲