مواد لازم برای تهیه کیک دو رنگ یا کیک زبرا
آرد سفید ۲ لیوان
- تخم مرغ ۳ عدد
- آب ۱ لیوان
- روغن مایع ۱ فنجان
- شکر ۱ لیوان
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک دو رنگ اسفنجی ساده و شکلاتی مرحله به مرحله
مرحله اول: آماده سازی تخم مرغ
قبل از شروع به کار ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود. سپس تخم مرغ ها را زرده و سفیده از هم جدا کرده و در ظرف سفیده نصف شکر را به همراه وانیل اضافه کرده و با همزن برقی خوب هم بزنید تا سفیده فرم بگیرد و در یخچال قرار دهید. سپس زرده را به همراه شکر خوب مخلوط کرده تا کشدار شود.
مرحله دوم: روغن و آب
روغن و آب را یه ترکیب تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و به مدت زمان ۲ دقیقه هم بزنید.
مرحله سوم: آرد
آرد و بکینگ پودر را ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید.
مرحله چهارم: سفیده
سفیده را از یخچال درآورده و به مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم: پودر کاکائو
مایع کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و پودر کاکائو را به یکی از ظرف ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و هم بزنید.
مرحله ششم: آماده سازی قالب
قالب مورد نظر را انتخاب کرده و چرب کنید و سپس آرد پاشی نمائید و یا از کاغذ روغنی استفاده نمائید.
مرحله هفتم: راه راه شدن
مایع های کیک را برداشته و از مرکز یکی در میان بر روی هم بریزید تا مایع کیک ها تمام شود.
مرحله هشتم: طراحی
بعد از این که کیک راه راه و دو رنگ را کامل در ظرف ریختید، می توانید با کمک کارد آشپزخانه بر روی سطح کیک طرح بیندازید و یا به همان صورت برای پختن آماده کنید.
مرحله نهم: پخت کیک
قالب کیک دو رنگ یا کیک زبرا را در فر از قبل گرم شده قرار دهید. با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا بپزد. بعد از پخت کیک را از قالب جدا کرده و بر روی توری قرار دهید تا خنک شود. سپس به همراه نوشیدنی مورد نظر کیک دو رنگ و یا کیک زبرای آماده شده را نوش جان فرمائید.
- ۰۰/۰۴/۲۱