مواد لازم برای کیک گوشت
- آرد سفید 2 پیمانه
- ماست شیرین 1 پیمانه
- روغن مایع 1/2 پیمانه
- تخم مرغ 3 عدد
- بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- پنیر پیتزا به میزان لازم
مواد لازم برای سس گوشتی
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- پیاز 1 عدد
- قارچ 5 عدد
- فلفل دلمه خرد شده 1/2 عدد
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
- روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
دستور پخت کیک گوشت و قارچ با خمیر جادویی خانگی
1. طرز تهیه کیک گوشت خوشمزه
اولین کار برای تهیه کیک گوشت، درست کردن سس گوشتی است، برای این کار ابتدا پیاز را نگینی کرده، داخل تابه ای روغن ریخته و پیاز را داخل تابه تفت می دهیم طلایی که شد؛ فلفل دلمه ای و قارچ را می افزاییم بعد از اینکه تفت خوردند گوشت چرخ کرده، نمک و آویشن را افزوده و تا جائی که رنگ گوشت تغییر کند و عطر مطبوعی از سس خارج شود، مواد را تفت می دهیم در نهایت کار رب گوجه فرنگی را افزوده و خوب تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود و بعد از روی حرارت برمی داریم.
2. مرحله دوم: آماده سازی خمیر کیک
تخم مرغ ها را که به دمای محیط رسیده است، داخل کاسه ای ریخته و به همراه نمک، فلفل 5 دقیقه خوب مخلوط کنید تا حجم آن دو برابر شود. حالا ماست و روغن مایع را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
3. مرحله سوم: افزودن آرد
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 مرتبه الک می کنیم و در نهایت به تدریج به مواد افزوده و با یک لیسک آرد را به خورد مواد دیگر می دهیم تا خمیر یکدستی فراهم آید.
4. مرحله چهارم: ریختن مواد کیک گوشت در قالب
قالب مخصوص تهیه این کیک گوشتی را با روغن چرب کرده و بعد آرد پاشی می کنیم حالا نیمی از خمیر آماده شده را داخل قالب ریخته و از مواد گوشتی با 1 سانتی متر فاصله از دیواره ظرف ریخته و روی مواد گوشتی را پنیر پیتزا می ریزیم و خوب پخش می کنیم حالا با باقی مانده خمیر روی مایه گوشتی را روکش می کنیم.
5. مرحله آخر: پخت کیک گوشت
کیک را در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 50 دقیقه می پزیم بعد از سپری شدن این زمان با خلال چوبی کیک را تست کنید. اگر خمیر به خلال نچسبید یعنی کیک مغز پخت شده از فر خارج کرده از قالب هم خارج کنید و در کنار انواع سس ها نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۴/۱۵