پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

آموزش سوپ جو با شیر و خامه همراه با فیلم | مجله اکالا

 

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر و خامه و قارچ با جو پرک

  • جو پرک    ۱٫۵ پیمانه
  • هویج    ۱ عدد
  • قارچ    ۱۵۰ گرم
  • استاک مرغ (عصاره مرغ)    ۱ عدد
  • شیر پرچرب    ۲٫۵ لیوان
  • سینه مرغ پخته شده    نصف عدد
  • آرد سفید    ۱ ق غذا خوری
  • کره    ۲۵ گرم
  • خامه صبحانه    ۳ ق غذا خوری
  • روغن مایع    ۲ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل آبلیمو    به مقدار لازم
  • جعفری    به مقدار لازم برای تزئین


طرز تهیه سوپ شیر و خامه رستورانی با قارچ و جو پرک

 

مرحله اول (آماده سازی مواد سوپ)
ابتدا مرغ را با پیاز و نمک و فلفل بزارید خوب بپز بعد ریش ریش کنید. جو پرک را شسته و آبکش کنید. هویج را رنده ریز بزنید و قارچ ها را ورقه ورقه کنید.

 

مرحله دوم (پخت سوپ شیر)
در قابلمه کره و روغن مایع را ریخته و قارچ های ورقه شده را اضافه کنید و با مقدار ۱ ق غذا خوری آبلیمو کمی تفت بدید. لازم نیس آب قارچ کاملا کشیده شود سپس آرد را روی قارچ تفت خورده بپاشید و روی حرارت ملایم خوب هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

آب مرغ یا (عصاره مرغ را درون آب ولرم پودر کرده) به مخلوطمون کم کم اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا آرد کاملا باز شود سپس جو پرک را به همراه هویج اضافه کرده و شیری که به دمای محیط رسیده را به سوپ مون اضافه می کنیم و در آخر نمک فلفل را اضافه کرده و درب قابلمه را نیمه گذاشته و بر روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سوپ شروع به جوشیدن کند و خوب لعاب بیاندازد وقتی سوپ آماده شد چند قاشق خامه را در کاسه ریخته و کمی سوپ را رقیق کرده و به سوپ اضافه می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم و با جعفری تزئین کنید. نوش جان

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین

  • ۰۰/۰۴/۱۲
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی