مواد لازم برای ماهی سوخاری
- فیله ماهی 450 گرم
- آرد سوخاری 1 پیمانه
- آرد سفید 1 پیمانه
- تخم مرغ 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیر 1 حبه
- نمک، فلفل، ادویه ماهی به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت ماهی سوخاری پفکی خوشمزه
1. طرز تهیه ماهی سوخاری خوشمزه
مرحله اول مزه دار کردن ماهی است که برای این کار، ابتدا پیاز را خلالی کرده و سیر را رنده می کنیم؛ کمی نمک، فلفل و ادویه به مواد اضافه می کنیم. حالا ماهی را داخل این مواد گذاشته و برای چند ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی مواد سوخاری
داخل ظرف مناسبی تخم مرغ ها را شکسته به آن نمک و ادویه می زنیم و مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود. داخل دو ظرف دیگر هم آرد سوخاری و آرد سفید را ریخته و آماده می گذاریم.
3. مرحله سوم: آغشته کردن ماهی به مواد سوخاری
تکه های ماهی را از داخل پیاز خارج کرده و اول داخل آرد سفید می زنیم تا کاملا به آرد سفید آغشته شود، سپس داخل تخم مرغ غلتانده و بعد در پودر سوخاری بزنید. حالا ماهی کاملا روکش شده داخل ظرف مناسبی گذاشته و برای 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
4. مرحله چهار: پخت ماهی سوخاری
داخل تابه دیواره بلندی را به اندازه 1 تا 2 سانتی متر روغن ریخته، گرم که شد ماهی را در روغن داغ انداخته و سرخ می کنیم تاکاملا مغز پخت شود.
5. مرحله آخر: سرو ماهی سوخاری
بعد از اینکه ماهی کاملا سرخ شد؛ روی دستمال روغن گیر گذاشته و اجازه دهید روغن اضافی آن گرفته شود. حالا در کنار انواع سبزیجات بخار پز یا سیب زمینی سرخ شده نوش جان کنید.
منبع: غذاهای بین المللی
- ۰۰/۰۴/۰۹