مواد لازم برای سرکه انگور
- انگور1 کیلو
- آب150 گرم
دستور پخت سرکه انگور
1. طرز تهیه سرکه انگور خانگی
ابتدا انگور، را با آب مخلوط کرده و داخل ظرفی که گنجایش دو برابر این مواد را داشته باشد، می ریزیم و درب ظرف را نیمه باز می گذاریم چون جریان هوا بسیار به تخمیر سریع تر انگور ها کمک می کند.
2. مرحله دوم: زیر و رو کردن انگور
بعد از گذشت یک هفته انگور ها را زیر و رو کنید. اگر هوا معتدل رو به گرم باشد بعد از گذشت 1 ماه انگور ها ته نشین می شوند و روی آن کپک و کف دیده می شود.
3. مرحله سوم: صاف کردن سرکه انگور
بعد از گذشت 50 تا 70 روز انگور ها را از صافی عبور داده و سرکه انگور ما آماده شده بهتر است تا در ظرف شیشه ای و در سایه نگهداری کنیم.
- ۰۰/۰۳/۲۹