پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شیرین پلو با نکات مناسب و مهم طبخ “شیرین پلو”

 

مواد لازم برای شیرین پلو

  • برنج ایرانی    5 پیمانه
  • شکر    1 پیمانه
  • فیله مرغ پخته    5 تکه
  • هویج    5 عدد
  • زعفران غلیظ دم شده    3 قاشق غذا خوری
  • خلال پسته و بادام    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک و فلفل    به میزان لازم
     

دستور پخت شیرین پلو تهرانی با مرغ و هویج

 

1. طرز تهیه شیرین پلو

ابتدا شکر را با 3 پیمانه آب مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم زمانی که به جوش آمد هویج های خلالی شده را به شربت می افزاییم و اجازه می دهیم تا شکر قوام بیاید و هویج پخته شود. هویج که پخته شد 1 قاشق زعفران دم شده به آن می افزاییم و از صافی عبور داده تا از شربت جدا شود.

 

2. مرحله دوم: پختن برنج

در این مرحله برنجی را که شسته و دو ساعت با نمک خیس کرده ایم را داخل قابلمه آب در حال جوش می ریزیم و زمانی که برنج ها به سطح آب در حال جوش آمدند برنج را آبکش می کنیم.

 

3. مرحله سوم: پخت شیرین پلو

حالا داخل قابلمه روغن ریخته و ته دیگ دلخواه را می چینیم، بعد لایه لایه از برنج و هویج پخته شده داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم تا برنج دم بکشد.

 

4. مرحله چهارم: سرخ کردن فیله مرغ

داخل تابه مناسبی کمی روغن ریخته و فیله های مرغ را به همراه خلال پسته، خلال بادام و زعفران تفت می دهیم و در نهایت نمک و کمی فلفل به آن اضافه می کنیم.

 

5. مرحله آخر: سرو شیرین پلو

حالا شیرین پلو دم شده را داخل دیس زیبایی ریخته و با مرغ و خلال های آماده شده تزئین کرده و نوش جان کنید.

  • ۰۰/۰۳/۲۷
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی