مواد لازم برای ساندویچ مرغ
- سینه مرغ 300 گرم
- سس مایونز 1/2 پیمانه
- گردو 1/2 پیمانه
- سیر 12 حبه
- پیاز 1 عدد
- برگ کاهو 4 عدد
- نان باگت 4 عدد
- گوجه فرنگی به میزان لازم
- نمک، فلفل به میزان لازم
دستور پخت ساندویچ مرغ
1. طرز تهیه ساندویچ مرغ خانگی ساده
ابتدا مرغ را با پیاز، 1 حبه سیر له شده، نمک و فلفل کمی تفت داده آب جوشیده به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود بعد از پخت کامل از داخل آب مرغ خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود.
2. مرحله دوم: افزودن مواد به مرغ ریش ریش
حالا مرغ پخته شده را ریز خرد یا ریش ریش می کنیم و با سیر، گردو و سس مایونز مخلوط می کنیم در نهایت نمک و فلفل سس آماده شده را اندازه کرده و اجازه می دهیم این مواد برای 30 دقیقه در یخچال بماند.
3. مرحله سوم: درست کردن ساندویچ مرغ
حالا نان ساندویچی را از وسط برش داده کاهو و برش ها گوجه را داخل نان قرار می دهیم و با سس مرغ آماده شده ساندویچ را پر می کنیم.
4. مرحله آخر: سرو ساندویچ مرغ
ساندویچ مرغ آماده شده را هم به طور کامل و هم برش خورده داخل سینی مزه می توانید استفاده کنید.
- ۰۰/۰۳/۲۶