مواد لازم برای تهیه کیک هویج و گردو
شکر: ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
- تخم مرغ: ۳ عدد
- روغن مایع: نصف لیوان (۷۰ گرم)
- شیر: ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
- دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
- هویج رنده شده: ۱ لیوان
- گردوی خرد شده (درشت): ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
- آرد: ۲ لیوان (۲۵۰ گرم)
- بیکبنگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
دستور پخت کیک هویج گردو و دارچین با شیر
ابتدا شکر و تخم مرغ در ظرفی مخلوط کرده و تا وقتی که پف کرده و سفید شوند هم بزنید. شیر و روغن مایع را همچنین اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
سپس آرد، بیکینگ پودر، وانیل و دارچین را اضافه کرده هم بزنید. بیکینگ پودر زیاد نیست چون هویج و گردو هم هست که به پف کردن آن در جهت منفی تاثیرگذار هستند به همین خاطر ۲ قاشق استفاده می کنیم.
۱ لیوان هویج رنده شده و ۱ لیوان گردو را اضافه کرده خوب هم بزنید. (گردو رو باید با آرد مخلوط کنید و بعد از آن الک کنید.) با لیسک مواد رو به صورت دورانی با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
مواد را داخل ظرف مورد نظر که با کره یا روغن کاملا چرب کرده اید بریزید. داخل فر که با دمای ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار دهید. پس از ۳۰ دقیقه وقتی پخت با خلال دندان چک کنید.
منبع: دنیای شیرینی و غذا
- ۰۰/۰۳/۲۳