مواد لازم برای برشتوک
- آرد گندم 350 گرم
- پودر قند 300 گرم
- آرد نخودچی 220 گرم
- کره 215 گرم
- پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
- پودر هل 1 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای تزیین برشتوک
- پودر 200 گرم
- شکلات 150 گرم
- وانیل به میزان لازم
دستور پخت برشتوک نخودچی شکلاتی بدون قالب
1. طرز تهیه برشتوک نخودچی شکلاتی
برای تهیه برشتوک نخودچی خانگی ابتدا آرد گندم را داخل تابه ای ریخته و با حرارت کم تا زمانی که بوی خامی آن از بین رود تفت می دهیم و آرد نخود را هم به همین شکل داخل تابه ای جدا گانه تفت می دهیم.
2. مرحله دوم
حالا آرد ها را با هم الک کرده داخل یک تابه می ریزیم و روغن را به آن می افزاییم و تفت می دهیم تا مواد حالت خمیری پیدا کند.
3. مرحله سوم
در این مرحله پودر قند، پودر هل و پودر کاکائو را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.
4. مرحله چهار تهیه برشتوک
حالا خمیر را بین دو پلاستیک با وردنه باز می کنیم (به ضخامت 2 سانتی متر) و برای 30 دقیقه در یخچال می گذاریم.
5. مرحله آخر تهیه برشتوک
حالا شکلات را به روش بن ماری آب کرده و روی برشتوک ها می ریزیم و برشتوک ها را به شکل دلخواه برش می دهیم و و با پودر پسته تزئین کرده و 30 دقیقه دیگر در یخچال گذاشته و بعد داخل ظرف زیبایی چیده و نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۳/۱۲